Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Σεξουαλικό «παιχνίδι» την έστειλε στο γιατρό με σοβαρό πρόβλημα! Έπαθε εμμονή και αυτό της κόστισε...


H Nadia Bokody είναι μια νέα, θελκτική όπως φαίνεται, γυναίκα από το Σίδνεϊ που διατηρεί στήλη για ...
το σeξ στην ιστοσελίδα www.mamamia.com.au Πρόσφατα χωρισμένη και έχοντας μείνει καιρό μακριά από το σeξ, αποφάσισε να αναζητήσει την ικανοποίηση στα σeξουαλικά βοηθήματα.
Για πρώτη φορά στη ζωή της, όπως λέει, αγόρασε έναν δoνητή-λαγουδάκι.

«Είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που έκανα σeξ. Αλλά δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να γνωρίσω κάποιον νέο σύντροφο, έτσι μετά από έρευνα στο διαδίκτυο αποφάσισα να αγοράσω έναν δoνητή», αναφέρει η 34χρονη στην Mirror Online.

«Τον λάτρεψα. Απέκτησα εμμονή με τη χρήση του και το πόσο εύκολα και γρήγορα με έκανε να αισθάνομαι ευχαρίστηση έπειτα από μήνες σε έναν γάμο χωρίς σeξ. Ήταν απίστευτα λυτρωτικό».

Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός της που η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όπως λέει.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ένας πυελικός πόνος την οδήγησε στο γιατρό για εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα. Όταν ο γυναικολόγος της άρχισε να της κάνει διάφορες ερωτήσεις και εκείνη του αποκάλυψε τη νέα της συνήθεια, βρέθηκε και η λύση στο πρόβλημα. Ο πόνος οφειλόταν σε ρήξη του κόλπου της που προκλήθηκε από την υπερβολική χρήση του βοηθήματος, καθώς όπως είπε το χρησιμοποιούσε έξι φορές την ημέρα, κάθε μέρα!

«Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι ο πόνος ήταν αποτέλεσμα της υπερβολικής χρήσης του δoνητή μου! Ήταν τρομακτικό και συνάμα ντροπιαστικό», λέει.

Ο γυναικολόγος της απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το νέο της παιχνίδι ώστε να αναρρώσει, ενώ η ίδια σε βίντεο που δημοσίευσε συμβούλευσε τις γυναίκες να σταματήσουν να απολαμβάνουν τα επικίνδυνα και ύποπτα για πολλές αρρώστιες και τραυματισμούς «παιχνίδια» τους, ενώ τους συνέστησε να ξεχάσουν τη λειτουργία τούρμπο που διαθέτουν κάποια από αυτά αν δεν θέλουν να βρεθούν με ρήξη μήτρας και άλλων ακόμη πιο σοβαρών προβλημάτων υγείας του σώματός τους…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs