Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Κάντζα: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο 45χρονου - Ποια ευρήματα παραπέμπουν σε τελετουργικό σκηνικό


Πληθαίνουν τα ερωτηματικά στην ΕΛΑΣ για τον μυστηριώδη θάνατο 45χρονου στην Κάντζα Αττικής, καθώς ...
ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο ερώτημα εάν πρόκειται για έγκλημα ή αυτοκτονία. Ο οικονομολόγος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα της οδού Ηούς στην Κάντζα το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το protothema.gr, oι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, προσπαθούν μέσα απο καταθέσεις προσώπων του συγγενικού περιβάλλοντος του 45χρονου να συνθέσουν το παζλ της ζωής του, αναζητώντας τυχόν πρόσωπα αλλά και αιτίες που τον έστειλαν στο θάνατο, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι χειρόγραφες σημειώσεις του που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα στον καναπέ. Σκόρπια χαρτιά, στα οποία υπάρχουν ακατάληπτες φράσεις για προσωπικές στιγμές, συναισθήματα ενώ υπάρχουν και θρησκευτικές αναφορές. Κάτι που, σε συνδυασμό με τα τραύματα και τις πληγές που έφερε ο άνδρας στα άνω και κάτω άκρα αλλά και το κεφάλι, δίνουν στην υπόθεση διαστάσεις θρίλερ και προβληματίζουν ιδιαίτερα.

Οι αναλυτές, βλέπουν στο όλο σκηνικό θανάτου, ένα περίεργο τελετουργικό. Εκτιμούν ότι ο 45χρονος, είτε μονος του, είτε με τη βοήθεια άλλου προσώπου που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, θέλησε να «φύγει». Το αιχμηρό αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει τα τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ίσως λύσει το μυστήριο. Το σίγουρο είναι ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ούτε ο χώρος ήταν ψαγμένος. Δεδομένο που αυτομάτως αποκλείει την εκδοχή της ληστείας.

Αυτό που αναμένουν, είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσει απαντήσεις στο αν ο θάνατος οφείλεται σε έγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις. Οι πληροφορίες λένε οτι τον τελευταίο καιρό ο άνδρας δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του χωρισμού του. Παρολο που είχε σπουδάσει οικονομικά, δεν εργαζόταν και έδειχνε μέρα με τη μέρα να κλείνεται στον εαυτό του και να ζει μια ασκητική ζωη.

Οι γονείς του έμεναν στον κάτω όροφο και ανησύχησαν καθώς ο γιος τους είχε να δώσει σημεία ζωής απο τη Μεγαλη Εβδομάδα όπου και προσδιορίζεται και ο θάνατος του. Έτσι το βράδυ της Δευτέρας, είδαν οτι εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος, κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντίκρυσαν τον 45χρονο νεκρο στον καναπέ, είχε τραύματα στα άνω και κάτω άκρα και διπλα του οι σκόρπιες σημειώσεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs