Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Χανιά: Ηλικιωμένα αδέρφια κατηγορούνται ότι σκότωσαν την αδερφή τους


Σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αποδίδεται η εξαφάνιση της ηλικιωμένης Χανιώτισας, Ευαγγελίας Λυτινάκη, τα ίχνη της ...
οποίας χάθηκαν ένα βροχερό απόγευμα, Δεκέμβρη του 2018, ενώ πήγαινε προμήθειες στο σπίτι του αδερφού της, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.Σχεδόν 18 μήνες μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τη δικαιοσύνη να διερευνά δολοφονία με βασικούς υπόπτους δύο αδέλφια του θύματος, σε βάρος των οποίων φέρονται να έχει ασκηθεί η ανάλογη κακουργηματική δίωξη, συμφωνα με την Πατρις. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ήδη ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Χανίων απολογήθηκε ο ηλικιωμένος αδερφός της άτυχης Ευαγγελίας, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την εξαφάνιση.

Λόγω ηλικίας στον αδερφό επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Τον δρόμο προς το ανακριτικό γραφείο θα πάρει και η μία από τις δύο αδερφές της Ευαγγελίας Λυτινάκη, η οποία επίσης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αποδίδονται σε βάρος της.

Αν πράγματι η Ευαγγελία Λυτινάκη δολοφονήθηκε, τι απέγινε το πτώμα της; Μέχρι και σήμερα είναι σαν να έχει ανοίξει η γη και την κατάπιε.

Οι οικογενειακές σχέσεις είχαν διαταραχθεί με αφορμή την πώληση ενός ακίνητου-φιλέτου. Η Ευαγγελία διαφωνούσε στην πώληση του καθώς θεωρούσε ότι άξιζε πολλά περισσότερα από την προτεινόμενη προσφορά, όμως τα αδέρφια της φέρεται να πίεζαν να το πουλήσουν καθώς είχαν μεγάλη ανάγκη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs