Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τσούκαλης για υπόθεση Μαρκέλλας: «Θα έχουμε εκπλήξεις που δεν φανταζόμαστε» - Tην Τρίτη η απολογία της 33χρονης


Την εκτίμηση ότι η υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας θα φέρει στο φως ...
κύκλωμα παιδικής πoρνογραφίας εξέφρασε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.




«Είναι μια συγκλονιστική ιστορία, γιατί δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα και αυτό είναι αποτέλεσμα των διωκτικών αρχών. Ενδεχομένως να έχουμε εκπλήξεις που δεν τις φανταζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Τσούκαλης.

«Φοβάμαι ότι έχουμε παρακλάδια σε παιδική πoρνογρaφία», πρόσθεσε.

Ο ίδιος έθεσε μια σειρά από ερωτήματα για την 33χρονη που κατηγορείται για βιaσμό και πoρνογρaφία στοιχειοθετώντας την άποψη του. 

«Μια κοπέλα που εκδιδόταν πώς βρέθηκε με τόσα χρήματα; Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ξόδευε πολλά χρήματα; Και μάλιστα μετρητά;» ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής.

«Γιατί κατέστρεψε το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ της; Σίγουρα είχε κάτι να κρυψει. Δε θα τα κατέστρφε αν δεν υπήρχαν στοιχεία», κατέληξε.


Την Τρίτη απολογείται τελικά η 33χρονη

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε η 33χρονη που κατηγορείται μεταξύ άλλων για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας, να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τους δημοσιογράφους.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα, με σκυμμένο κεφάλι και καλυμμένο πρόσωπο, εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Ωστόσο, αντί της απολογίας, ζητήθηκε νέα προθεσμία, για λόγους υγείας αλλά και γιατί ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, χρειαζόταν περισσότερα στοιχεία για να ολοκληρώσει το υπόμνημα. Ως εκ τούτου, η 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τρίτη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs