Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Σοκαριστική περιγραφή Ελληνίδας νοσηλεύτριας - «Όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν»


Σοκαριστικά είναι τα όσα είπε η Ειρήνη Μικροβασίλη, νοσηλεύτρια στο Σωτηρία, μιλώντας στο ...MEGA για την καθημερινή μάχη που δίνουν οι υγειονομικοί με τον κορωνοϊό.

 

«Όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν βγαίνουν», τονίζει η κ. Μικροβασίλη που εκτός από νοσηλεύτρια είναι και υγειονομικός σε ειδικές μονάδες, εκπαιδευμένη στο σχέδιο Ξενοκράτης, ένα πρόγραμμα για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ιών, Έμπολα και πυρηνικών εκρήξεων και προσθέτει ότι «η μορφή του ιού είναι πιο επιθετική».

«Ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι όλοι οι νοσηλευτές και γιατροί σε κλινικές για κορωνοϊό είναι αντιμέτωποι και με έναν άλλο εχθρό, την κοινωνία. «Όποιος δε σέβεται τα μέτρα, δε σέβεται και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αγώνα», είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μικροβασίλη μιλώντας για τους νοσηλευομένους στις ΜΕΘ, ανέφερε ότι οι ηλικίες τους κυμαίνονται μεταξύ 45 και 85 ετών και δεν έχουν όλοι υποκείμενα νοσήματα, ενώ μιλώντας για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν τις μάσκες επεσήμανε πως «δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δε θέλω».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs