Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός: Πέθανε 33χρονος γυμναστής που δεν πίστευε στη νόσο - Τον θάνατό του ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών ανήλικών παιδιών


Την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορωνοϊό άφησε ο Νμίτρι Στούζουκ. Ο 33χρονος ....Ουκρανός fitness Instagram influencer, ήταν από αυτούς που πίστευε ότι δεν υπάρχει ο Codiv-19, μέχρι να προσβληθεί μετά από ταξίδι του στην Τουρκία.



Τον θάνατό του ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών ανήλικών παιδιών, Σοφία, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, οπού απαριθμεί πάνω από 5 εκατ. ακολούθους.

Ο Ντμίτρι Στούζουκ είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στην Ουκρανία, όμως λίγες ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο χρειάστηκε να εισαχθεί ξανά καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail. Σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Στούζουκ, ο κορωνοϊός του προκάλεσε καρδιακές επιπλοκές.

Ο 33χρονος είχε πάνω από ένα εκατ. ακολούθους στο Instagram οπού έδινε συμβουλές για την γυμναστική, τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή


«Ήμουν αυτός που πίστευε ότι ο Covid δεν υπάρχει… Μέχρι να αρρωστήσω», είχε αναφέρει σε μια ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο.

Ο 33χρονος Ουκρανός είχε ξυπνήσει στην Τουρκία με πρησμένο λαιμό και δυσκολίες στην αναπνοή και κατά την επιστροφή του στην πατρίδα του είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε. Μάλιστα του είχε φανεί περίεργο το γεγονός ότι το νοσοκομείο ήταν γεμάτο και οι νοσηλευτές αναγκάζονταν να υποβάλλουν σε θεραπεία ασθενείς στους διαδρόμους. Ο ίδιος σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει έδειξε ότι είχε ανάγκη υποστήριξης με οξυγόνο, ενώ πήρε εξιτήριο μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο στο Κίεβο.
 

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, σύμφωνα με τη πρώην σύζυγό του, η οποία ενημέρωνε μέσα από το Instagram για την κατάσταση της υγείας του Νμίτρι, μέχρι που ανακοίνωσε τον θάνατο του ανεβάζοντας μια φωτογραφία που είναι μαζί με τα τρία τους παιδιά σε μια παραλία καθώς ο ήλιος δύει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs