Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν θωπεύοντας την Dua Lipa όταν σκοράρει


Η 25χρονη Αγγλίδα ποπ σταρ τώρα ξεσηκώνει και τους παίκτες του FIFA21

Πριν δυο χρόνια..., η Dua Lipa (Ντούα Λίπα) ξεσήκωσε το «Ολιμπίνσκι» στο Κίεβο της Ουκρανίας στον τελικό του Champions League τραγουδώντας πριν την έναρξή του Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ (3-1), ενώ είχαν αναπτυχθεί φήμες πως έχει σχέση με τον Μάρκο Ασένσιο των «μερένχες».

 

Τώρα αποφάσισε να ξεσηκώσει και τους παίκτες του FIFA 21. Η Αγγλίδα ποπ σταρ όχι μόνο συμμετέχει ως παίκτρια με τη φανέλα της Τότεναμ στο γνωστό video game αλλά σκοράρει και πανηγυρίζει τα γκολ της με τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μαζί της, ενω ο Ζοσέ Μουρίνιο χειροκροτεί απο τον πάγκο...




Η EA Sports εξήγησε πως επέλεξε την 25χρονη, καθώς περιλαμβάνονται τραγούδια της στο soundtrack της φετινής έκδοσης του παιχνιδιού, όπως το One Kiss, ενώ εκτός από την Dua Lipa στο FIFA. συμμετέχουν κι άλλοι διάσημοι, όπως ο πρώην διεθνής άσος Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο παγκοσμιος πρωταθλητης της F1 Λουίς Χάμιλτον, αν και οι φιγούρες τους δεν είναι ακόμα διαθέσιμες για να ενεργοποιηθούν!

Εκτός από την ίδια την Dua Lipa, στο παιχνίδι θα υπάρχει και το γνωστό remix της με την The Blessed Madonna, “Love Is Religion”, ως soundtrack του FIFA 21!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs