Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Αυτό το 19χρονο μοντέλο είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου - Μια πραγματική καλλονή, με κλασική, αλλά εντυπωσιακή ομορφιά


Η Yael Shelbia είναι μόλις 19 ετών, όμως φαίνεται ότι θα κατακτήσει τον κόσμο με τον καιρό, καθώς ...σε αυτήν την τόσο μικρή ηλικία, ανακυρήχθηκε ως η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.

Η όψη της είναι αγγελική, με δυο υπέροχα τεράστια γαλάζια μάτια και σαρκώδη χείλη, αφήνοντας άφωνο όποιον κοιτά τις φωτογραφίες της. 

 

Η ίδια εργάζεται σαν μοντέλο και έχει καταγωγή από το Ισραήλ, ενώ το περιοδικό TC Candler την κατέταξε πρώτη στα «100 πιο όμορφα πρόσωπα της χρονιάς».

Η νεαρή καλλονή φημολογείται ότι βγαίνει με τον 35χρονο Brandon Korff, εγγονό του δισεκατομμυριούχου του CBS και της Viacom, Sumner Redstone, ο οποίος εκδιώχθηκε από το Ισραήλ επειδή καταπάτησε τους κανόνες καραντίνας COVID-19 την περασμένη άνοιξη, όταν επισκέφτηκε κρυφά την ίδια.


Εκτός από διάφορες επιτυχημένες συνεργασίες της με διάφορες εταιρείες, όπως οι εκστρατείες για την ισραηλινή εταιρεία μόδας Renuar, τα ακουστικά της KM και τη σειρά μακιγιάζ KKW Beauty της Kim Kardashian, η Shelbia είναι διάσημη και στο Instagram, έχοντας μια σελίδα γεμάτη με σeξι selfies, αλλά και περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers.


Όσο για την παγκόσμια νίκη της, η ίδια έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram: «Ευχαριστώ το TC Candler και όλους τους ψηφοφόρους. Το εκτιμώ με όλη μου την καρδιά!».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs