Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Aδέλφια Βαρουξή: Σωματείο γυναικών προσφεύγει στον εισαγγελέα - Έχει γίνει καταγγελία στο ΕΣΡ


Συνέχεια στην υπόθεση που προκάλεσε σάλο και αφορά στους διδύμους Βαρουξή του Big Brother οι οποίοι έκαναν ...διαδοχικά σeξ με μία κοπέλα χωρίς αυτή να το γνωρίζει είναι αποφασισμένο να δώσει το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ».

 

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η Σίσυ Βωβού, μέλος του συγκεκριμένου σωματείου, είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για το θέμα αυτό.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5: «Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον».

Υπενθυμίζεται πως τα δύο αδέρφια βρέθηκαν φιλοξενούμενα στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου». Εκεί, μια ερώτηση που τέθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για τα πρόσωπά τους.

«Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;», ήταν συγκεκριμένα η ερώτηση. Με ενθουσιασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Χρήστος έδωσε την απάντησή του: «Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

Σχολιάζοντας το περιστατικό, η Βώβου ανέφερε: «Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή».

Έχει γίνει καταγγελία στο ΕΣΡ

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής όπου οι δίδυμοι έκαναν την αδιανόητη αυτή δήλωσαν, ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. «Το Μωβ» έχει εξάλλου προχωρήσει και σε καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ” υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης...

Δημοσιεύτηκε από Το Μωβ στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs