Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φιλόλογο αποπλάνησε 13χρονο - Το σοκ της μητέρας όταν είδε το ροζ υλικό στον υπολογιστή του παιδιού


Στο μυαλό της 35χρονης φιλολόγου απο τη Νέα Ερυθραία, ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου, δεν ήταν ένα παιδί, αλλά ...ενας ώριμος άνδρας που θα μπορούσε να ζήσει μαζί του.

 

Έτσι, τον έβλεπε και έτσι του συμπεριφερόταν ζωντας σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο, ετοιμάζοντας ταξίδια στο εξωτερικό μαζί του τα οποία ο κορωνοιός τα ανέβαλε και κρυφες επισκέψεις σε ξενοδοχεία εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της είχαν οι γονείς του.

Ήταν δε, τέτοιο το θράσος της που δεν δίσταζε να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις παράνομες «ροζ» στιγμές τόσο μέσα στο αυτοκίνητο της, όσο σε ξενοδοχεία ακόμη και στο σπιτι του μικρού κατά διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων και να αποθηκεύει τα αρχεία της ντροπής, στον υπολογιστή και το κινητό.

Αυτό ήταν και το λάθος που την «έκαψε» καθώς η μητέρα του μαθητή ο οποίος έχει γεννηθεί το 2007, εντόπισε πριν δύο εβδομάδες το υλικό και πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την φιλόλογο.

Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και κατηγγειλε στους έμπειρους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων όλα όσα βίωνε ο γιος της στα χέρια της σατυρης φιλολόγου. Μάλιστα, σοκαρισμένη έδειξε στους αστυνομικούς το υλικο που βρήκε στον υπολογιστή του παιδιού της και ζήτησε την τιμωρία της.

Η φιλόλογος καθηγητρια γεννηθεισα το 1986, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής με τους αστυνομικούς να λένε οτι η υπόθεση έχει βάθος. Είναι χαρακτηριστικό οτι η φιλόλογος που έκανε ιδιαιτερα μαθήματα στο σπίτι του παιδιου στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης, καταφερε να ελέγχει απόλυτα τον μαθητη της Β’ Γυμνασίου χωρίς κανένας να καταλαβαίνει το παραμικρό. Ο μικρός, έχει μιλήσει σε παιδοψυχολογους της ΕΛΑΣ για το συμβάν και οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο