Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο το 2020 το έμαθε ενώ υπηρετούσε στον στρατό - Η 19χρονη Yael Shelbia


Από το 1990, ο διαγωνισμός ΤC Candler αναδεικνύει την πιο όμορφη γυναίκα ή κορίτσι στον κόσμο. Και λέμε ...κορίτσι γιατί έγινε πιο διάσημος, όταν η Thylane Blondeau κέρδισε το βραβείο στα 6 της χρόνια.

 

Φέτος ο τίτλος πήγε στην 19χρονη Yael Shelbia από το Ισραήλ, που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας της TC Candler με τα «100 πιο όμορφα πρόσωπα της χρονιάς». Ο τίτλος δεν δίνεται μόνο σε όχι και τόσο γνωστά ονόματα. Στο παρελθόν νικήτριες έχουν αναδειχθεί η Michelle Pfeiffer και η Marion Cotillard.


Η Yael Shelbia φαίνεται ότι δεν ήταν και τόσο προετοιμασμένη να κατακτήσει την κορυφή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, της προκάλεσε έκπληξη που κέρδισε. Που την βρήκαν τα μαντάτα; Στον στρατό, όπου υπηρετούσε την υποχρεωτική θητεία. Αν και δεν το περίμενε, είπε βέβαια πως κάτι τέτοιο μόνο «συναρπαστικό και κολακευτικό» μπορεί να είναι.


Το 19χρονο μοντέλο έχει προλάβει να δουλέψει σε σημαντικά project. Όπως στις σειρές καλλυντικών της Kim Kardashian και της μικρότερης αδελφής της Κylie Jenner, αλλα και πλάι στον Lionel Messi σε καμπάνιες της Finney.


H Shelbia μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη του Ισραήλ, σε μια εβραϊκή ορθόδοξη οικογένεια. Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της, όταν ένας φωτογράφος πρόσεξε τον λογαριασμό της στο Instagram και αμέσως της ζήτησε να συνεργαστούν. Πάντως η Shelbia ήταν ψηλά στην κατάταξη του διαγωνισμού από το 2017. Τότε είχε καταλάβει την 14η θέση, το 2018 την 3η και πέρσι την 2η. Όσο μεγαλώνει όμως γίνεται ακόμα πιο όμορφη. Και για το 2020, η Yael Shelbia είναι το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs