Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Υποπλοίαρχος του Βασιλικού Ναυτικού «γύριζε εpωτικά βίντεο» σε μυστική βάση


Η 29χρονη διέθετε το άκρως ακατάλληλο υλικό στον λογαριασμό που διατηρούσε με ψευδώνυμο στο OnlyFans...
Σε μπελάδες έχει μπει μια υποπλοίαρχος του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, η οποία φέρεται να γύριζε ερωτικά βίντεο άκρως τολμηρού περιεχομένου με τον ναύτη φίλο της μέσα σε top secret βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 29χρονη Κλερ Τζένκινς τράβηξε αρκετά βιντεάκια άκρως ακατάλληλου περιεχομένου μέσα στη ναυτική βάση HMNB Clyde, κοντά τη Γλασκώβη της Σκωτίας. Η νεαρή κοπέλα μάλιστα φέρεται να διέθετε το υλικό αυτό έναντι χρηματικών ποσών σε συνδρομητές της στην πλατφόρμα Only Fans, όπου διατηρούσε λογαριασμό με το ψευδώνυμο «Κάλι Τέιλορ».

Έξαλλοι μετά τις αποκαλύψεις, οι ανώτεροί της στο Βασιλικό Ναυτικό έχουν διατάξει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τα ερωτικά βίντεο που γύριζε η Τζένκινς είτε για το σύνολο των fan της, είτε κατά παραγγελία, έχουν θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της βάσης. Όπως επισημαίνεται εξάλλου στο δημοσίευμα, έχουν διατυπωθεί φόβοι ότι τόσο η 29χρονη αξιωματικός όσο και ο ναύτης σύντροφός της (που επίσης υπηρετεί στη βάση HMNB Clyde) μπορεί να εκβιάζονταν από ξένους πράκτορες.


Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η υποπλοίαρχος Τζένκινς ήταν στο παρελθόν επικεφαλής μιας ομάδας ναυτών στο HMS Artful και είχε την ευθύνη της σωστής λειτουργίας του εξωτερικού περιβλήματος του hi-tech πυρηνοκίνητου υποβρύχιου και των ειδικών διατάξεων για την απόσβεση ήχου. Άλλα πεδία ευθύνης της υποπλοιάρχου αφορούσαν σε πρωτόκολλα για εκτοξεύσεις πυραύλων Τόμαχοκ και την ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων στη θάλασσα.

Μια ανώνυμη πηγή από το βρετανικό Ναυτικό μετέφερε στη Sun ότι οι ανώτεροι της 29χρονης τα έχουν χαμένα και ανησυχούν για διάφορα είδη κινδύνων για την εθνική ασφάλεια.

Παραμένει ασαφές πως η διπλή ζωή της 29χρονης γυναίκας δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τους συναδέλφους της στο Βασιλικό Ναυτικό, δεδομένου ότι για της ανατεθεί το συγκεκριμένο πόστο ευθύνης που κατείχε θα πρέπει να πέρασε από διεξοδικούς ελέγχους, ακόμα και για την προσωπική της ζωή.

Ο ναύτης φίλος και «συμπρωταγωνιστής» της Τζένκινς

Στο προφίλ της στο OnlyFans, η 29χρονη αναφέρει ότι παρόλο που δουλεύει κανονικό οχτάωρο σε άλλη δουλειά, «της αρέσει να κάνει αταξίες» και να βάζει ζωντάνια στην καθημερινότητά της. «Η άτακτη πλευρά μου μερικές φορές με βάζει σε μπελάδες, αλλά μου αρέσει η έξαψη που έχεις όταν κάνεις κάτι που δεν πρέπει».

Η κοπέλα φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της την περασμένη εβδομάδα σε ανώτερούς της. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για πιθανές κυρώσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η υποπλοίαρχος, δεδομένου ότι η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη, καταλήγει η εφημερίδα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs