Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ολλανδία: Πασίγνωστος οπαδός δολοφονήθηκε μπροστά στην 7χρονη κόρη του - Με καπνογόνα η κηδεία του


«Σοκ» έχει προκαλέσει στην… ποδοσφαιρική Ολλανδία η δολοφονία ενός εκ των πιο γνωστών οπαδών του Άγιαξ, μπροστά στα μάτια της κόρης του.

Οι οπαδοί του... Άγιαξ βρήκαν στους δρόμους για να τιμήσουν τον Μάρτιν Φαν ντε Πολ και να τον… συνοδέψουν στην τελευταία του «κατοικία».

 

Ο φίλος του «Αίαντα», γνωστός και ως «Πολέτζε», δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια της 7χρονης κόρης του, λίγο αφότου την πήρε από το σχολείο της. Η αστυνομία του Άμστερνταμ τη χαρακτήρισε «χτύπημα συμμοριών», κάνοντας λόγο για βίαιη εκτέλεση.

Ο εκτελεστής φέρεται να είναι ένας νεαρός άντρας μεταξύ 20 ως 25 ετών. Όπως αναφέρεται, φαίνεται ότι γνώριζε την καθημερινότητα του Φαν ντε Πολ, ο οποίος ήταν αυτός που έπαιρνε την κόρη του από το σχολείο.

Ο Φαν ντε Πολ ήταν σεσημασμένος, καθώς το 2000 είχε τιμωρηθεί με 15ετή φυλάκιση για τον πυροβολισμό κάποιων ατόμων σε έναν οίκο ανοχής.

«Ήταν μια πολύ βίαιη δολοφονία» τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας πως οι γονείς και τα παιδιά του σχολείου έπαθαν ισχυρό σοκ.

Τα social media των οπαδών του Άγιαξ κατακλύστηκαν από βίντεο από την κηδεία του αλλά κι από εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν για να τον τιμήσουν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs