Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Οργισμένες αντιδράσεις για την καθυστερημένη αντίδραση της Ν. Μπακογιάννη


Μεγάλες αντιδράσεις για την καθυστερημένη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη και για το περιεχόμενο της ανάρτησης της, εκδηλώνονται από... χρήστες του διαδίκτυου.

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγα λεπτά, έκανε σχετική ανάρτηση στην οποία παραδέχεται ότι επρόκειτο για το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της. «Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου», δηλώνει η βουλευτής η οποία διαβεβαίωσε τους γονείς του άτυχου νέου ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Οι πολίτες σχολιάζουν ωστόσο, ότι η ανάρτηση της βουλεύτριας έρχεται με δύο μέρες καθυστέρηση από την ημέρα του θανάσιμου τραυματισμού του 23χρονου Ιάσωνα από υπηρεσιακό όχημα που έβγαινε από την Βουλή και αφού «πίεζαν» οι χρήστες του διαδίκτυου δύο 24ωρα για ανάληψη ευθύνης.

Σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι η Ντόρα Μπακογιάννη λέει πως το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της «ενεπλάκη» σε τροχαίο δυστύχημα και όχι πως το όχημα «προκάλεσε» το επεισόδιο.

Τον θυμό των πολιτών προκαλεί επίσης η έκφραση «με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα» σπεύδοντας να διευκρινίσουν πως πρόκειται για θανάσιμο τραυματισμό και όχι βαρύτατο.

Οι πολίτες με σχόλια τους ζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα: Γιατί εγκαταλείφθηκε το θύμα και γιατί εκδιώχθηκε ο μάρτυρας από το σημείο, γιατί δεν έχει δοθεί ακόμα το υλικό από τις κάμερες, γιατί διέφυγε ο οδηγός για να μην περάσει αυτόφωρο και δεν ζητήθηκαν τα στοιχεία του και γιατί πήρε θέση η Ντ. Μπακογιάννη δύο μέρες μετά και αφού το θέμα είχε πλέον αναδειχτεί από τα social media και ΜΜΕ του διαδίκτυου, με βίντεο που αποκαλύπτουν την πρόθεση συγκάλυψης από την πλευρά της αστυνομίας.

Η ανάρτηση

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs