Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το βιασμό της ανήλικης στο Ίλιον - Έξι μέρες νοσηλευόταν η ανήλικη στο νοσοκομείο


Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση της εξέτασης για τις δύο ανήλικες στο Ίλιον, που έπεσαν θύματα δύο ανδρών οι οποίοι ...φέρονται να τις παρέσυραν, να τις μέθυσαν και στη συνέχεια με την χρήση βίας, να βίασαν τη μία και να ασέλγησαν σε βάρος της άλλης.

 

Σύμφωνα με το MEGA, τονίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από του Ιατροδικαστές του Εργαστηρίου και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ότι:

«Στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα…»,

Τονίζεται πως σύμφωνα με το πόρισμα, η 15χρονη φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν μίλησαν καθόλου στις αστυνομικές αρχές, ενω αναζητείται και τρίτο άτομο. Σύμφωνα με πληροφοριές, τα δύο αγόρια μέθυσαν τα ανήλικα κορίτσια, ενώ όταν η 15χρονη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί προσπάθησε να αντιδράση με τον 18χρονο κατηγορούμενο να της καταφέρει βίαια τραύματα, τα οποία σόκαραν ακόμα και τους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 18χρονος βίασε και χτύπησε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ αδερφός του ασέλγησε στην ξαδέρφη της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs