Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Κοζάνη: Γυναίκα κατήγγειλε αστυνομικό ότι χτύπησε τον σκύλο της με… σφυρί


‘Ένα πρωτοφανές περιστατικό με θλιβερό πρωταγωνιστή και πάλι έναν αστυνομικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας... αυτή τη φορά από την Κοζάνη.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός θεωρείται ότι πρωταγωνιστησε σε ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στη Νεάπολη Κοζάνης, όταν άρχισε να χτυπάει με ένα… σφυρί τον σκύλο μιας γυναίκας, το απόγευμα της Κυριακής!

 

Σύμφωνα με τη η ιδιοκτήτρια του σκύλου, ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας πήγε στην πολυκατοικία που διαμένει για να επισκεφθεί έναν συγγενή του.

Όμως, άγνωστο γιατί, άρχισε να… σφυροκοπά το άτυχο ζώο που ήταν δεμένο!

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά και την Πανελλήνια Ομάδα Κατά της Κακοποίησης των Ζώων.

Οπως αναφέρει το patrastimes η γυναίκα κατέφυγε στο τμήμα Βοΐου στη Σιάτιστα και υπέβαλε μήνυση κατά του αστυνομικού για κακοποίηση ζώου, ενώ και εκείνος την κατήγγειλε για μη επιτήρηση οικόσιτου ζώου, καθώς υποστηρίζει ότι ο σκύλος τον δάγκωσε και τον τραυμάτισε!

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Κοζάνης, αλλά ο αστυνομικός δεν γλιτώνει το βαρύ πρόστιμο που επιβάλλεται για περιστατικά βίας κατά ζώων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs