Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Aγία Μαρίνα: Πώς έγινε η επίθεση στην 26χρονη στην παραλία και τι λέει η ίδια - Έξι άνδρες την περικύκλωσαν και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους


Εφιάλτης έγινε ένα καλοκαιρινό απογευματινό μπάνιο για μια 26χρονη στην Αγία Μαρίνα.

Μόλις για 5 λεπτά ...την άφησε μόνη της ο σύζυγός της και δέχθηκε επίθεση από 6 άνδρες που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα. Όλα όσα συνέβαιναν μάλιστα τα κατέγραφαν με κινητό και τα μετέδιδαν live.



Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου η 26χρονη είχε πάει για μπάνιο μαζί με το σύζυγό της και όπως καταγγέλει δέχτηκε επίθεση από έξι άνδρες από το Πακιστάν.

Όταν ο άνδρας της πήγε να αγοράσει κάτι, οι άνδρες την πλησίασαν και άρχισαν να της μιλούν σε γλώσσα που δε γνώριζε, και όταν εκείνη τους ζήτησε το λόγο της όρμησαν σκίζοντας την μπλούζα της, μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση απευθείας στο διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο σύζυγος της κοπέλας έφτασε στο σημείο, και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τους 6 άνδρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.


Αγία Μαρίνα: «Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Η ίδια περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε, τόνισε ότι κανείς δεν πήγε να την βοηθήσει και αισθάνεται τυχερή που ήταν ο σύζυγός της εκεί.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό.

Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρηγορά, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας» είπε η γυναίκα.

Και συμπλήρωσε ότι «η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου».


Δίωξη σε δύο Πακιστανούς για την επίθεση στην 26χρονη

Κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο είναι οι δυο αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία 26χρονης στην Αγία Μαρίνα.

Οι δυο αλλοδαποί που συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, η οποία και άσκησε τη δίωξη σε βάρος τους για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο.

Κατόπιν οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ του Mega, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθηκαν δεν ήταν εκείνοι που της επιτέθηκαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε στις αστυνομικές αρχές πως και οι δυο συλληφθέντες παρακολουθούσαν και δεν της επιτεθήκαν, ούτε ήταν αυτοί που την βιντεοσκόπησαν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs