Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Γάλλος μαραθωνοδρόμος σαμπόταρε τους συναθλητές του πετώντας μπουκάλια με νερό - Την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων


Αλγεινή εντύπωση, την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, προκάλεσε η αντιαθλητική ενέργεια ...Γάλλου αθλητή κατά τον Μαραθώνιο από το Τόκιο της Ιαπωνίας.



Ο Γάλλος Μοράντ Αμντουνί βρισκόταν στο προπορευόμενο γκρουπ αθλητών, όταν εκείνο έφτασε σε πάγκο με νερά για τους μαραθωνοδρόμους. Ενώ οι πρώτοι αθλητές πήραν τα μπουκαλάκια νερού που ήταν παραταγμένα σε σειρά στα δεξιά της διαδρομής, ο Γάλλος αθλητής έριξε εσκεμμένα τα υπόλοιπα νερά στο τραπέζι με στόχο προφανώς να στερήσει από τους συναθλητές του την απαραίτητη ενυδάτωση και δροσιά.


Βίντεο: Η απαράδεκτη αντίδραση του Γάλλου μαραθωνοδρόμου

Ο Αμντουνί φαίνεται στο βίντεο να ρίχνει όλη την πρώτη σειρά με μπουκάλια νερού, κρατώντας για τον εαυτό του το τελευταίο όρθιο μπουκάλι. Βέβαια, η «τακτική» του αυτή δεν απέδωσε, καθώς κατετάγη τελικά 17ος, ωστόσο η αντίδρασή του σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά στο twitter.



Ο Αυστραλός, δύο φορές Ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα, Μπεν Σεντ Λόρενς, κάλεσε τους ακολούθους του να σχολιάσουν το περιστατικό στο twitter. «Έχετε σκέψεις για τον Αμντουνί που έριξε μια ολόκληρη σειρά νερών πριν πάρει το τελευταίο;» έγραψε με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.



«Έκτακτη είδηση: Το χρυσό μετάλλιο του μεγαλύτερου “ηλίθιου” των Ολυμπιακών του Τόκιο πηγαίνει στον Γάλλο μαραθωνοδρόμο Μοράντ Αμντουνί που εσκεμμένα έριξε όλα τα νερά για τους συναγωνιστές του… Απίστευτο!» σημείωσε με τη σειρά του ο θερμόαιμος – και εκείνος με τη σειρά του – Βρετανός παρουσιαστής, Πρις Μόργκαν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs