Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας -H ανακοίνωση του νοσοκομείου


Κατέληξε σήμερα Τρίτη γύρω στις 03:00 ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ...νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με την COVID-19 στο νοσοκομείο.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είχε επιδεινωθεί και κρινόταν εξαιρετικά κρίσιμη.Ειδικότερα, την Παρασκευή υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, ενώ κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του. Την Κυριακή υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η υποστήριξη με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας, που είχε υποκείμενα νοσήματα, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19» ανέφερε, ξεκινώντας την ανάρτησή του.


Η ανακοίνωση του «Σωτηρία» για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου», αναφέρει η ανακοίνωση του «Σωτηρία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο