Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Τριαντάφυλλος: Πετάει το «γάντι» στον Νίκο Μουτσινά- «Μα σώθηκα με 140 χιλιάρικα;»


Ο Τριαντάφυλλος προκαλεί on camera τον Νίκο Μουτσινά να αναμετρηθούν τηλεοπτικά face to face.

Καιρό είχαμε να ...δούμε τον Τριαντάφυλλο στις οθόνες μας. Ο «πρωταγωνιστής» του περσινού «Survivor» δεν είναι πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού τη θέση του πήραν οι φετινοί παίκτες.



Όμως, ο τραγουδιστής φαίνεται πως δεν ξεχνάει τις ημέρες που πέρασε στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, ούτε τα φαρμακερά σχόλια που ακούστηκαν στην διάρκεια της απουσίας του σε διάφορες εκπομπές. Ιδιαίτερα του Νίκου Μουτσινά του τη φυλάει…

«Αφού κάνει σάτιρα ο Νίκος (Μουτσινάς), να δει και τη δική μου σάτιρα. Να βγούμε σε όποιο κανάλι θέλει και να μιλήσουμε face to face, όπως κάνουν τα συμβούλια στο νησί…» είπε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» που τον τσάκωσε σε πρόσφατη έξοδό του.

Και εξήγησε τι είναι αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο.

«Όταν υπάρχει μια εκπομπή που εγώ πέρυσι ήμουν στη ζούγκλα και τυραννιόμουνα και υπάρχει οικογένεια, ένα παιδί 6 χρονών, ο Νικόλας, που είναι πιο έξυπνος από εμένα και από όλους, και βλέπει τον Μουτσινά να σχολιάζει άσχημα πράγματα για τον πατέρα του, κάπου πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός κι ένα στοπ. Δεν μπορείς συνέχεια, επί έξι μήνες που ήμουν στο παιχνίδι, να κράζεις.

Ναι, σάτιρα, αλλά στη σάτιρα υπήρχε κάτι περίεργο. Γιατί υπάρχει και οικογένεια από πίσω».

«Γουστάρει; Έχει αυτή τη δύναμη;» επέμεινε ο τραγουδιστής για την τηλεοπτική «αναμέτρησή» με τον παρουσιαστή του «Καλό μεσημεράκι».

«Με αυτά που πήρες, δεν είναι λίγο προκλητικό αυτό;» ρώτησε ο δημοσιογράφος

Η απάντηση του τραγουδιστή; «Μα σώθηκα με 140 χιλιάρικα; Ναι ρε φίλε, είναι ένα μεγάλο ποσό, ΟΚ;».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs