Συνελήφθη, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Εγνατία Οδό (κοντά στην Ηγουμενίτσα), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος διευκόλυνε την προώθηση στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο.... που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 22χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τέσσερις υπηκόους Αφγανιστάν και έναν υπήκοο Πακιστάν, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, με τελικό προορισμό την πόλη της Ηγουμενίτσας.
Κατασχέθηκαν:
• το I.X.E. αυτοκίνητο.
• το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.
• δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Πηγή: pamepreveza.gr