Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Χρήστος Γεννάτος

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αρτας ο τεχνικός της άρσης βαρλων Χρήστος Γεννάτος, μετά το τροχαίο που είχε στο 127ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου στο ύψος της Αμφιλοχίας και που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν και τρεις αθλητές του Μεσσηνιακού Καλαμάτας.

Ο 46χρονος Χρήστος Γεννάτος εξακολουθεί.... να βρίσκεται σε μηχανική καταστολή και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για την εξέλιξη της κατάστασής του.

Ο τεχνικός, που είναι επίσης πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αρσης Βαρών και οι αθλητές επέστρεφαν στην Καλαμάτα από την Αριδαία και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και το αυτοκίνητο που μετέβαιναν ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με φορτηγό που κινούταν στον αντίθετο ρεύμα

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο