Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Η Ρεάλ ήταν άτυχη»

Το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κέρδισε κάποιον τίτλο μέσα στην χρονιά που μας αφήνει σε λίγες μέρες, ήταν λόγω ατυχίας, όπως είπε ο Λούκα Μόντριντς.

«Νομίζω ότι η ομάδα ήταν άτυχη στα... παιχνίδια-κλειδιά και αυτό μας κόστισε. Είμαι σίγουρος ότι το 2014 θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο μέσος της ισπανικής ομάδας.

«Ήταν ένας καλός χρόνος για μένα, προσωπικά. Τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλά από το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ και την νίκη επί της Μπαρτσελόνα», δήλωσε για τον εαυτό του.

Και προσέθεσε: «Είμαι σε καλή φόρμα τώρα. Το ότι πήρα μέρος στην προετοιμασία ήταν σημαντικό για εμένα. Ήταν το κλειδί για να έχω την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη του προπονητή».

Για τον προπονητή του δήλωσε: «Ο Αντσελότι είναι καταπληκτικός προπονητής. Μπορώ να πω ότι έχει πλήρη πίστη σε εμένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Ζιντάν είπε: «Ο Ζιζού μας βοηθάει πολύ. Είναι καλό που τον έχουμε να δουλεύει με την ομάδα, μας μαθαίνει πολλά. Μένουμε μαζί του μετά την προπόνηση και εξασκούμαστε στα σουτ. Είναι καλός άνθρωπος και είναι ευχάριστο το να δουλεύεις κοντά του».

Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs