Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Φρίκη: Παντρεμένο ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά μωράκι 13ων μηνών!


Οι γονείς του 13ων μηνών βρέφους είχαν εμπιστευτεί τη φροντίδα του στον Michael και τη Lara Chase. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν τον εφιάλτη που....
θα ζούσε το κοριτσάκι τους στα χέρια του αδίστακτου ζευγαριού.

Ο 52χρονος Michael Chase και η 46χρονη γυναίκα του Lara έβγαζαν φωτογραφίες ενώ κακοποιούσαν το κοριτσάκι, με τους αστυνομικούς να περιγράφουν το ζευγάρι ως τον εφιάλτη κάθε γονιού. Εκείνος ομολόγησε την ενοχή του σε δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ η γυναίκα του αρνήθηκε τις κατηγορίες.


Στη διάρκεια της δίκης στο Peterborough Crown Court ισχυρίστηκε ότι είναι πλέον χωρισμένοι μετά από 2 χρόνια γάμου και πως θα ήθελε να του επιβληθεί η εσχάτη των ποινών. Οι ισχυρισμοί της απορρίφθηκαν και κρίθηκε ένοχη σε 2 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και διανομής άσεμνων φωτογραφιών που είχε τραβήξει ο πρώην άντρας της. Το δικαστήριο έκρινε ότι τον βοήθησε στις αρρωστημένες πράξεις του.


Στην αρχή η Lara Chase επέμενε πως δεν γνώριζε για τις άσεμνες φωτογραφίες του συζύγου της με το θύμα του. Η Sally Hobson από τη δίωξη ρώτησε αν γνώριζε πως ο σύζυγός της έβγαζε φωτογραφίες του θύματος με φλας ενώ βρίσκονταν και οι τρεις στο ίδιο δωμάτιο. Εκείνη δήλωσε πως το έμαθε από την αστυνομία. Τόσο ο Michael όσο και η Lara Chase από το Orton Goldhay θα καταδικαστούν την Παρασκευή.

"Οι αποτρόπαιες πράξεις που διαπράχθηκαν από το ζευγάρι σε ένα τόσο μικρό παιδί που είχαν τη φροντίδα του αποτελεί την πιο σημαντική παραβίαση εμπιστοσύνης. Η υπόθεση καταδεικνύει την αποφασιστικότητα και την αφοσίωση των εκπαιδευμένων αξιωματικών του Cambridgeshire που θα φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης όσους βάζουν στόχο τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας", δήλωσε ο ντεντέκτιβ Constable Lloyd Metselaar.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs