Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Απίστευτο ξύλο μεταξύ 5 γυναικών κατά τη διάρκεια πτήσης – Μαλλιοτραβήγματα, δαγκωματιές και σκαμπίλια (Video & Εικόνες)


Το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα. Οι 5 γυναίκες ήρθαν στα χέρια και το μετέτρεψαν σε ρινγκ. Και όλα αυτά για την....
ένταση της μουσικής. 

Η πτήση 141 της αεροπορικής γραμμής Σπίριτ» είχε απογειωθεί από τη βαλτιμόρη με προορισμό το Λος Άντζελες. Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που δυο γυναίκες έβγαλαν ένα μικρό ηχείο το δυνάμωσαν και από το mp3 player άρχισαν να ακούνε μουσική στη διαπασών.


Οι επιβάτες στην αρχή γέλασαν, όσο περνούσε η ώρα όμως η μουσική τους έπαιρνε τα αυτιά. Κάποιοι σηκώθηκαν και ζήτησαν ευγενικά από τις δυο γυναίκες να χαμηλώσουν τον ήχο. Καμία απάντηση. Οι γυναίκες συνέχιζαν να ακούνε δυνατά τη μουσική τους.



Ακόμη και οι αεροσυνοδοί τους ζήτησαν ευγενικά να χαμηλώσουν τη μουσική, αλλά δεν πήραν απάντηση. Τότε από τα μπροστινά καθίσματα, σηκώθηκαν τρεις άλλες γυναίκες, πλησίασαν με άγριες διαθέσεις τα καθίσματα που ακουγόταν η μουσική. Χωρίς να πουν δεύτερη κουβέντα, έπιασαν το ηχείο, το πέταξαν κάτω και όρμησαν στις 2 άλλες γυναίκες.


Μέσα στην καμπίνα των επιβατών τότε δημιουργήθηκε ένα πρόχειρο ρίνγκ. Οι 5 γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια. Μαλλιοτραβήγματα, δαγκωματιές, σκαμπίλια, βρισιές δημιουργούσαν ένα σκηνικό σουρεαλιστικό. Το οποίο συμπλήρωναν οι εικόνες των άλλων επιβατών που αντί να χωρίσουν τις γυναίκες, είχαν βγάλει τα κινητά τους και απαθανάτιζαν τις στιγμές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs