Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Έχει ντέρμπι απόψε: Αιώνια σύγκρουση στο "Γ. Καραϊσκάκης"!


Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα της φίλαθλης Ελλάδας το βράδυ, εκεί όπου ....
ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η διαφορά που χωρίζει την ομάδα του Σίλβα από εκείνη του Στραματσόνι στη βαθμολογία είναι μεγάλη, όμως και οι δύο πλευρές παραδέχονται πως απόψε θα γίνει ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι δεν χωρούν προβλέψεις για την έκβασή τους.

Και οι δύο προπονητές κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται να παρατάξουν τις ομάδες τους στο φαληρικό γήπεδο.


Τα πλάνα των δύο προπονητών:

Ολυμπιακός: 

Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει εδώ και καιρό το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, όμως ένα παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι» αποκτά από μόνο του ιδιαίτερο χαρακτήρα και η νίκη αποτελεί κίνητρο για όλους.


Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θέλουν να δώσουν άλλη μία χαρά στους οπαδούς τους που αναμένεται να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο με τον Φουστέρ, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τσόρι, Ερνάνι, Κασάμι, Πουλίδο, Σιόβας και Βούρος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ και ο Σεμπά για αγωνιστικούς λόγους.


Παναθηναϊκός:

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-0) θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από τη Λεωφόρο. 

Όπως δήλωσαν ο Αντρέα Στραματσόνι και οι παίκτες του, προτεραιότητα για όλους είναι η νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, με τη βαθμολογία να μην παίζει κανέναν απολύτως ρόλο σε μία τέτοια αναμέτρηση και πρόθεσή τους είναι να δώσουν χαρά στον κόσμο, ύστερα από μία σεζόν που σημαδεύτηκε από τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. 

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων καθ’ όλη την εβδομάδα ο Ιταλός τεχνικός δεν έκανε καμία δοκιμή ενδεκάδας. Όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Καλτσάς ή Βλαχοδήμος και Μπεργκ. 

Δεν αποκλείεται όμως να χρησιμοποιηθεί ο Κουτρουμπής στην άμυνα και ο Λαγός στο κέντρο, κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι ο Ταυλαρίδης θα μείνει εκτός της αρχικής ενδεκάδας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs