Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αυτά είναι τα «θέλω» των αντρών και των γυναικών στο κρεβάτι!


Τελικά ποια είναι τα «θέλω» στην σεξουαλική ζωή των αντρών και των γυναικών; Που κρύβεται η χρυσή τομή που φαίνεται να απογειώνει και να βάζει φωτιές ....
στα κρεβάτια κατά την ερωτική πράξη; Υπάρχουν μυστικά σίγουρης επιτυχίας και απόλαυσης;

Σχεδόν 40.000 άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν σε μία από τις μεγαλύτερες στο είδος της έρευνες και οι απαντήσεις τους μελετήθηκαν από ομάδα ειδικών του αν των ΗΠΑ. Οι συμμετέχοντες ήταν είτε παντρεμένοι είτε συγκατοικούσαν με το σύντροφό τους και διατηρούσαν μόνιμη σχέση τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις των επιστημόνων, τα ζευγάρια που απολάμβαναν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σεξουαλική τους ζωή ήταν αυτά που έλεγαν συχνά «Σ’ αγαπώ» στο σύντροφό τους την ώρα του σεξ.

Μάλιστα, τα τρυφερά λόγια την ώρα της ερωτικής επαφής φάνηκε να αποτελούν πιο αξιόπιστο παράγοντα πρόβλεψης της ικανοποίησης των ζευγαριών απ’ ότι τα προκαταρκτικά ή ακόμη και τα προκλητικά εσώρουχα!

Ποσοστό περίπου 75% των ανδρών που δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή κατέθεσαν ότι λένε στη σύντροφό τους «Σ’ αγαπώ» την ώρα του σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για το γυναικείο πληθυσμό ήταν 74%.
..........................................

Βασικό εύρημα της έρευνας ήταν ότι η ικανοποίηση από το σεξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καλή επικοινωνία μεταξύ των δύο συντρόφων.

Άλλες παράμετροι που φάνηκε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, να επηρεάζουν θετικά την ερωτική ζωή του ζευγαριού ήταν οι εξής:

– ο «έπαινος» του συντρόφου για τις επιδόσεις του στο σεξ

– οι «οδηγίες» για το τι θέλει καθένας από τους δύο συντρόφους στο σεξ

– η ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια της ημέρας

– τα αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια του σεξ, όταν οι δύο σύντροφοι τα αντιμετωπίζουν με χιούμορ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs