Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της Φουρέιρα για τον πόλεμο που βίωσε στην Αλβανία


Στους πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία....
μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Σε αποκαλύψεις όσον αφορά τα δύσκολα χρόνια που βίωσε σε ηλικία οχτώ ετών στην Αλβανία προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το προσφυγικό θέμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλον τον κόσμο, καθώς είχε βιώσει τον εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία, και τόνισε πως όταν ήταν οχτώ ετών οι σφαίρες έμπαιναν στο σπίτι της, με τη μητέρα της να της λέει πως πρόκειται για παιχνίδι!

«Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται και κάποιοι πιστεύουν πως μαζί με τους πρόσφυγες έρχονται και Τζιχαντιστές. Αυτός νομίζω πως είναι ο φόβος τους. Δεν νομίζω πως οι Έλληνες είναι ρατσιστές και θέλουν να φύγουν. Το έχουν αποδείξει αυτό. Οι Έλληνες βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους, επειδή έρχονται από πόλεμο. Το έχω βιώσει και εγώ αυτό. Επειδή όταν ήρθα στην Ελλάδα, ερχόμουν από έναν εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία και ήρθαμε κυνηγημένοι. Ήρθα εδώ σε ηλικία οχτώ ετών και θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την εποχή.


Θυμάμαι τη μητέρα μου, να μπαίνουν οι σφαίρες στο σπίτι μας, και να λέει σε εμένα και τον αδερφό μου πως παίζουμε πόλεμο και να πρέπει να ξαπλώσουμε, επειδή οι σφαίρες περνούσαν μέσα στο σπίτι μας. Περνούσα από το ελληνικό και είδα πολλά παιδιά στην ηλικία που βίωσα και εγώ τον πόλεμο, και μου χαμογελούσαν, γιατί και εγώ τότε που ήρθα στην Ελλάδα νόμιζα πως πάω στη μαγική χώρα. Δεν ήξερα τι συνέβαινε.

Έφυγαν από τον πόλεμο αυτοί οι άνθρωποι. Τα παιδιά αυτά έρχονται για να ζήσουν μία καλύτερη ζωή, γιατί πέφτουν οι βόμβες στο σπίτι τους. Αυτό είναι που θέλω να πω εγώ και είναι κρίμα για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Το έχω βιώσει εγώ. Ξέρω πως είναι να φεύγει από τον πόλεμο, και να είναι ο πατέρας εδώ (στην Ελλάδα) και η μητέρα σου να είναι στο σπίτι με μία καραμπίνα για να μην μπει κανείς κάποιος μέσα να σε κλέψει, σε σκοτώσει ή να μας πάρουν εμάς που ήμασταν και τρία κορίτσια.

Το ξέρω και για αυτό καταλαβαίνω τις αντικρουόμενες απόψεις. Είναι λογικό για τους υπόλοιπους, επειδή έρχονται και κάποιοι Τζιχαντιστές, όμως έρχονται και οι άλλες οικογένειες», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs