Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Το Twitter για το τραγούδι της Eurovision: Μετά τα σύνορα, θα μας κλείσουν και τον ήχο

Δείτε τα καλύτερα σχόλια


«Δεν θα στείλουμε ποντιακό τραγούδι, αλλά ποντιακό ανέκδοτο», «Πείτε, ο αγγλικός στίχος βγήκα από το Google Translate»....
, «Ποιοι είναι οι κοινωνικοί αγώνες του συγκροτήματος», «Τους βλέπω να διορίζονται μετακλητοί», και άλλα πολλά και... φαρμακερά

Παρουσιάστηκε, χθες το μεσημέρι, το ελληνικό τραγούδι «Utopian Land», του συγκροτήματος ΑRGO, που πήρε το εισιτήριο με απευθείας ανάθεση για τη Eurovision 2016, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα από την εκπομπή «STUDIO 3» με τη Μαριλένα Κατσίμη και τον Σίλα Σεραφείμ, ενώ τα μέλη του συγκροτήματος, βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής για να μιλήσουν για τη συμμετοχή τους στη φετινή Eurovision.


Πρόκειται για ένα χιπ χοπ τραγούδι με έντονο το ελληνικό παραδοσιακό στοιχείο. Η ποντιακή λύρα και τα νταούλια ξεχωρίζουν στο τραγούδι «Utopian Land». Το κομμάτι περιλαμβάνει και ελληνικό και ξένο στίχο. Μάλιστα κάποια σημεία του κουπλέ, είναι στην ποντιακή διάλεκτο.

Φυσικά, αμέσως μετά την παρουσίαση του τραγουδιού, το twitter πήρε... φωτιά. Οι περισσότεροι χρήστες αντέδρασαν αρνητικά θεωρώντας πως η φετινή συμμετοχή δεν θα καταφέρει και πολλά στη Στοκχόλμη. Παρακάτω δείτε κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν στο twitter, για το «Utopian Land».


























 Μάλιστα, στα σχόλια των τουιτεράδων πρωταγωνίστησαν οι «Απαράδεκτοι», η «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια», αλλά και η Άντζελα Δημητρίου.









Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs