Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Αποτροπιασμός και αηδία: Αφαίρεσαν τα γεννητiκά oργανα της μικρής Άννυ για να μην φαίνεται ότι την έχουν βiάσει!


Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της μικρής Άννυ, καθώς όλα «δείχνουν» πως πίσω από τον τεμαχισμό...
από τον ίδιο της τον πατέρα, κρύβεται το ενδεχόμενο σεxouαλικού εγκλήματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο καθηγητής Ψυχιατρικής-Πραγματογνώμονας, Γιάννης Παπαδάτος, τόνισε πως:

«Καταρχήν δεν υπάρχει σωρός. Όλα βγαίνουν από την κατάθεση του Σάββα, αν είναι αληθινή ή ψεύτικη. Εγώ πιστεύω ότι ήταν αληθινή και βεβαίως εδώ πρέπει να ευχαριστήσει κανείς και την αστυνομία, που μπόρεσε να αποκαλυφθεί το δοσμένο έγκλημα. Αν ο ίδιος δεν είχε πλέον ομολογήσει, δεν θα ξέραμε τι γίνεται. Θεωρώ ότι η πρώτη απολογία του στην αστυνομία είναι αληθινή. Ομολογεί και αποδέχεται τον τεμαχισμό της σωρού της κόρης, δεν δέχεται ότι συμμετείχε σε μια εγκληματική πράξη. Θεωρεί ότι κάτι έγινε και πέθανε, αποδίδει σε άλλους κάποιον ρόλο χωρίς όμως να δεσμεύεται –είναι υπόθεση του δικαστηρίου να το βρει. Η ψυχοπαθητική του προσωπικότητα σε συνδυασμό με τα ναρκωτικά, τον ώθησαν σε ορισμένες πράξεις. Ο ίδιος όμως πρέπει να πει τι έγινε!»

«ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ-ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΓΕNNΗΤΙΚΑ OPΓΑΝΑ»

Μιλώντας για την δολοφονία της Άννυ, τον τεμαχισμό της αλλά και τη αφαίρεση των γεννηtiκών της opγάνων, ο Γεράσιμος Παπαδάτος δηλώνει:

«Ο ίδιος λέει ότι το κορίτσι πέθανε, γιατί στεναχωρήθηκε που δεν έχει τον παππού και την γιαγιά που είναι στη Βουλγαρία. Όταν ο φίλος του ο Νικολάι του είπε ότι δεν ζει, και άρα επείσθη ότι δεν ζει, και προφανώς ακολούθησε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν είχε αίσθηση ότι είχε πεθάνει ή αν ζούσε. Το βέβαιο στο οποίο καταλήγω με λογικό τρόπο πέρα από τις επιστημονικές μου γνώσεις, είναι ότι το μυστικό που θέλουν να κρύψουν, ίσως είναι πιο σημαντικό και από τον θάνατο ενός παιδιού. Προφανώς κάτι ήθελε να κρύψει. Το σχέδιο ήταν να κρυφτεί η σωρός, το πτώμα και τα κομμάτια μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, και να μην βρεθεί ποτέ ως ένοχος. Πιθανόν μια αιτία να είναι κάποιο σεxouαλικό έγκλημα που θα φαίνονταν σε μια ιατρική εξέταση και αυτό θα ήταν σε βάρος τους. Αυτό που κρύβουν είναι ίσως πιο βαρύ και από τον ίδιο τον θάνατο».




Όσο για την προσωπικότητα του πατέρα της Άννυ;

«Ο συγκεκριμένος πιστεύω ότι είναι ένα άτομο με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ψυχοπαθητική ή αντικοινωνική. Ένα τέτοιο άτομο παραβαίνει τους κανόνες, μπορεί να κλέψει, να πει ψέματα, να δείρει κάποιον, να κοροϊδέψει, να έχει δολιότητα. Στις φυλακές είναι το 50% των ατόμων με τέτοια προσωπικότητα, ενώ στην κοινωνία είναι το 2-3%. Μια τέτοια προσωπικότητα ο Σάββας, είχε μάθει να ζει στο περιθώριο θα λέγαμε, ενώ προστέθηκαν και τα ναρκωτικά. Θεωρώ ότι ήταν περιστασιακός χρήστης και όχι εξαρτημένος γιατί στην Κέρκυρα δεν έπαιρνε καθόλου ουσίες, ούτε είχε συμπτώματα στερητικού συνδρόμου», προσθέτοντας πως «τα άτομα αυτά δεν μπορούν να κοντρολάρουν, να ελέγξουν τις ενορμήσεις. Δηλαδή την επιθετικότητα, τις επιθυμίες τους. Θα παραβούν το νόμο για να πετύχουν το στόχο τους, θα θυμώσουν, θα κλέψουν… Αυτά τα έντονα συναισθήματα δεν τα ελέγχουν και τους παρασύρουν σε κάποιες πράξεις».
athensmagazine.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs