Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη - Δεμένα τα πλοία, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ, με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία


Γενική απεργία έχει εξαγγείλει για την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζοντας συγκέντρωση στις ...
11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.


Νοσοκομεία

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα νοσοκομεία, κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και οι προνοιακές δομές, λόγω της συμμετοχής γιατρών και εργαζομένων στις δημόσιες δομές Υγείας στην 24ωρη απεργία. Παράλληλα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), έχει προγραμματίζει και παναττική στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 10:00.


ΜΜΜ

Τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει αν και πώς θα συμμετάσχουν στην απεργία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, τα μέσα μεταφοράς (Μετρό, Τραμ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Προαστιακός) θα κινηθούν κανονικά ενώ οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.




Δεμένα τα πλοία

Πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων έχει εξαγγείλει για την Πέμπτη η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 12:01, μετά τα μεσάνυχτα, της Πέμπτης.

Πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν προγραμματίσει τροποποιήσεις των προγραμματισμένων δρομολογίων τους λόγω της απεργίας και οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs