Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Εγραψε γράμμα στον μελλοντικό της εαυτό και πέθανε..


Η συγκινητική ιστορίας μιας 12χρονης..

Με τη σημείωση «να ανοιχτεί από την Τέιλορ Σμίθ στις 13 Απριλίου του 2023» η 12χρονη από το Τενεσί είχε γράψει γράμμα στον εαυτό της με σκοπό.....
να το ανοίξει δέκα χρόνια μετά.

«Έτσι είναι η ζωή και πρέπει να πας με τα νερά της» έγραψε στο γράμμα που θα άνοιγε ο μελλοντικός εαυτός της όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για αυτήν.

Η Τέιλορ πέθανε στις 5 Ιανουαρίου και όταν οι συντετριμμένοι γονείς της ανακάλυψαν το γράμμα το μοιράστηκαν με τον κόσμο.


«Αγαπητή Taylor, πώς είναι η ζωή; Η ζωή είναι αρκετά απλή σήμερα- δέκα χρόνια πριν. Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου. Αν τυχόν δεν έχεις αποφοιτήσει, γύρνα πίσω και συνέχισε να προσπαθείς, να πάρεις αυτό το πτυχίο. Πώς είναι η σχέση σου με το Θεό; Προσευχήθηκες ή πήγες στην εκκλησία πρόσφατα; Αν όχι σήκω και πήγαινε τώρα! Έχεις δικό σου σπίτι; Αν είμαστε στο πανεπιστήμιο, τι σπουδάζουμε; Σήμερα θα ήθελα να γίνω δικηγόρος. Ταξίδεψες στο εξωτερικό; Ανέβηκες σε αεροπλάνο; Προβάλλεται ακόμα το Doctor Who; Αν ναι πώς τελείωσε; Να δεις λίγο Doctor Who! {…} Πήγες πρόσφατα στο Dollywood; Σήμερα η τελευταία τους ατραξιόν είναι το Wild Eagle, έχει πολλή πλάκα. Να θυμάσαι πως έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που το έγραψα αυτό. Πολλά συνέβησαν, καλά και κακά, έτσι είναι η ζωή και πρέπει να πας με τα νερά της. Μην ξεχάσεις να πεις στα παιδιά σου πως έχουμε ηλικία μεγαλύτερη από αυτό το tablet. Έχω σχεδιάσει ένα για να τους το δείξεις», γράφει.







«Θέλω ο κόσμος να μάθει τι υπέροχο, υπέροχο παιδί ήταν», είπε η μητέρα της Τέιλορ «Λάβαμε γράμματα από πολλούς γονείς που μας λένε πως τους ενθάρρυνε να αγαπήσουν τα παιδιά τους και ο ένας τον άλλο. Δεν μπορώ να την αναστήσω, δεν μπορώ να τη φέρω πίσω αλλά είμαι ευγνώμων που η ιστορία της ενέπνευσε άλλους ανθρώπους».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs