Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Τίνα Σπάθη: Η βασίλισσα των ελληνικών εpωτικών ταινιών - Την θυμάστε; Δείτε φωτό και βίντεο


Ήταν για χρόνια η μελαχρινή φαντασίωση των αντρών...
Το πραγματικό της όνομα είναι Κωνσταντίνα Σπαθούλα, το Τίνα Σπάθη ήταν το όνομα με το οποίο έκανε καριέρα στο χώρο των ελληνικών αισθησιακών ταινιών.




Από την πρώτη της ταινία ξεχώρισε και έγινε η πρώτη, η πιο περιζήτητη από τους σκηνοθέτες, που είχαν γοητευτεί από τη διαφορετική ομορφιά της. Τα μελαχρινά μαλλιά και το άγριο βλέμμα της ήταν ιδανικός συνδυασμός σε μια καταπιεσμένη σeξουαλικά Ελλάδα και γρήγορα το όνομα Τίνα Σπάθη ήταν μύθος στη χώρα.



Το ντεμπούτο της έγινε τυχαία στην οδό Ερμού, όπου γυριζόταν ένα διαφημιστικό για το κινηματογράφο. Η Κωνσταντίνα δούλευε σαν πωλήτρια σε κάποιο κοντινο μαγαζί, και παρακολουθούσε τα γυρίσματα από περιέργεια. Η ηθοποιός του διαφημιστικού, αγχωμένη ξεχνάει τα λόγια της λογομαχεί με το σκηνοθέτη και αποχωρεί από τα γυρίσματα. Και ενώ η κατάσταση είναι ηλεκτρισμένη με φωνές και λογομαχίες, ο σκηνοθέτης εντοπίζει το πρόσωπο της Κωνσταντίνας και της καλεί κοντά του.


«Πού σε βρήκαμε εσένα;» της είπε εντυπωσιασμένος ο σκηνοθέτης. «Δεν με βρήκατε, σας βρήκα», απάντησε η Κωνσταντίνα και έκανε το διαφημιστικό με τη πρώτη λήψη.



Υπογράφει αμέσως συμβόλαιο με τον Απόστολο Τεγόπουλο, παραγωγό και ξεκινάει να γυρνάει ερωτικές ταινίες. Οι γυμνές εμφανίσεις της έσπαγαν ταμεία, και το όνομά της, Τίνα Σπάθη, συνοδεύει όλα τα ερωτικά όνειρα χιλιάδων αγοριών.


Οι ταινίες μπορεί να περιείχαν γυμνές σκηνές, αλλά είχαν και σενάριο και μια αισθητική, δεν ήταν καθαρό πoρνό, όπως το γνωρίζουμε την σημερινή εποχή. Γυρίζει σε δύο χρόνια 25 ταινίες, τα κέρδη τεράστια. Η ίδια γνωρίζει την αποθέωση όπου και να εμφανιστεί.

Και ενώ βρίσκεται στη κορυφή, αποφασίζει να γίνει τραγουδίστρια. Και εκεί γνωρίζει την επιτυχία, καθώς το αντρικό κοινό την ακολουθεί πιστά. Όχι για πολύ όμως, καθώς στο μαγαζί που εμφανιζόταν γνωρίζει τον άντρα της, παντρεύεται και ξεκινάει να κάνει παιδιά και μια υπέροχη οικογένεια. Αποσύρθηκε από τη νύχτα, τις ταινίες, χωρίς να δώσει ποτέ εξηγήσεις. Ο μύθος της υπάρχει ακόμα, μιας και το όνομα Τίνα Σπάθη είναι συνώνυμο του ελληνικού πoρνό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs