Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η νταντά του Τζορτζ και της Σάρλοτ είναι η απόλυτη Μαίρη Πόπινς [φωτο]


Ολοι οι γονείς θέλουν την καλύτερη νταντά για τα παιδιά τους, φανταστείτε όμως τι προσόντα θα πρέπει να έχει η νταντά...
του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ.




Αυτή η γυναίκα είναι η Μαίρη Πόπινς αυτοπροσώπως, λέγεται Μαρία Μποράλο και έχει την τιμή να μεγαλώνει το νέο αίμα της γαλαζοαίματης οικογένειας της Αγγλίας.

Kαι φυσικά ήταν παρούσα στον γάμο της Πίπα Μίντλετον, όπου ο Τζορτζ και η Σάρλοτ είχαν ενεργό ρόλο.


Η Μποράλο διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μελλοντικών βασιλέων της Αγγλίας διδάσκοντάς τους παράλληλα πώς να ποζάρουν πονηρά στις φωτογραφίες.




Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πριγκιπική νταντά

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ πήραν στην υπηρεσία τους τη Μαρία το 2014, όταν ο Πρίγκιπας Τζορτζ ήταν μόλις οκτώ μηνών. Από τότε ζει με την οικογένεια στο παλάτι Kensington και στο Anmer Hall και ταξιδεύει μαζί τους σε όλες τις βασιλικές περιηγήσεις και εκδρομές.

Ακόμα και η εμφάνισή της παραπέμπει σε νταντάδες από τον τέλειο κόσμο της Disney. Στις επίσημες εμφανίσεις της φοράει ένα νοσοκομειακό φόρεμα των 50's, το οποίο συνοδεύει με λευκά γάντια και καφέ καπέλο. Και σύμφωνα με την Κέιτ Μίντλετον, είναι απλά καταπληκτική.


Στην παρακάτω φωτογραφία αναλαμβάνει τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ αμέσως μετά την είσοδο της νύφης στην εκκλησία.


Συνήθως είναι «αόρατη» στους φωτογράφους, αφήνοντας να φανεί ότι η Κέιτ Μίντλετον ασχολείται με τα παιδιά της, κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφού πίσω από τα φώτα, εκείνη αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο της φροντίδας και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών.



Γιατί φοράει αυτή τη ρετρό στολή;

H σήμα κατατεθέν στολή της νταντάς είναι στην πραγματικότητα η επίσημη στολή για τις νταντάδες του διάσημου κολεγίου Νόρλαντ, που βρίσκεται στο Bath. Η συγκεκριμένη σχολή εκπαιδεύει νταντάδες για πλούσιους και διάσημους από το 1892, ενώ το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει το ράψιμο, το μαγείρεμα και την αλλαγή πάνας, καθώς και την αυτοάμυνα.



Πού πηγαίνει βόλτα τους γαλαζοαίματους;

Τα αγαπημένα μέρη που η Μαρία επισκέπτεται μαζί με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ είναι το Hyde Park και το Bucklebury Farm Park... και γενικά τα μέρη με αρκετά πράσινο μέσα και αν μέσα το πάρκο υπάρχουν ζώα, ακόμα καλύτερα.



Ήταν υπεύθυνη για αυτή την επική φωτογραφία του Τζορτζ

Θυμάστε την εκπληκτική στιγμή του Πρίγκιπα Τζορτζ από τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας; Μαντέψτε ποια ήταν υπεύθυνη για τις αξιολάτρευτες αυτές πόζες του μικρού πρίγκιπα.



Έχει ενδιαφέρουσες συνομιλίες με τη βασίλισσα

Παρούσα σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις τις οποίες παρακολουθούν τα παιδιά της Κέιτ και του Γουίλιαμ, η Μαρία έχει συναντηθεί πολλές φορές με τη βασίλισσα Ελισάβετ.



Η περιβόητη αυτή νταντά, γεννήθηκε στη Μαδρίτη και μεγάλωσε στην Παλαιστία στη βορειοδυτική Ισπανία. Και φέρεται να έχει μυήσει την Κέιτ σε πολλά ισπανικά brand παιδικών ενδυμάτων.

Kαι συνήθως κρατάει μια τσάντα καγκουρό.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs