Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ρωσία: Την έδιωξαν από την αστυνομία λόγω του… παρελθόντος της


Στην ηλικία των τριών ετών, οι γονείς της την εγκατέλειψαν σε ένα κυνοτροφείο, αφήνοντάς την να μεγαλώσει με σκύλους...




Αργότερα η Lyudmila Fursova μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο στη Ρωσία, ενώ χρειάστηκε να ζητιανεύει και να παρακαλά για λίγο φαγητό. Η Tatiana Demihova τη συνάντησε μια μέρα και της έδωσε λίγο ψωμί, μπανάνες και χυμό. Τελικά, η εν λόγω γυναίκα συμπόνεσε το κοριτσάκι και το αγάπησε, παίρνοντας, μάλιστα, την απόφαση να την υιοθετήσει.


Τη μεγάλωσε αξιοπρεπώς και φρόντισε για τη μόρφωσή της. Η 21χρονη, πλέον, Lyudmila απολαμβάνοντας μια φυσιολογική ζωή χάρη στη θετή της μητέρα επιθυμούσε όσο τίποτα, να γίνει αστυνομικός. Ένα όνειρο που, ωστόσο, πρέπει να εγκαταλείψει καθώς εκδιώχθηκε από τη σχολή της στο τρίτο έτος, εξαιτίας του άτυχου παρελθόντος της.


"Την πήρα από μικρό κοριτσάκι και τη μεγάλωσα σα να ήταν πριγκίπισσα. Από μικρή μου είχε εκμυστηρευτεί το όνειρό της να γίνει αστυνομικός και κατάφερε να μπει στη σχολή μετά από πολλή μελέτη και αφοσίωση στους στόχους της. Τώρα της καταστρέφουν το όνειρο εξαιτίας του παρελθόντος των βιολογικών γονέων της και το δικό της για το οποίο, όμως δεν ευθύνεται η ίδια» δήλωσε αγανακτισμένη η θετή μητέρα του κοριτσιού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs