Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μετά την τραγωδία στο Μάντσεστερ μία μαύρη κορδέλα με αυτιά λαγού κατέκλυσε το διαδίκτυο - Τι συμβολίζει (φωτό)


Στο διαδίκτυο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τους χρήστες των social media μετά την τρομοκρατική επίθεση ...
που έπληξε το Μάντσεστερ, η οποία σκόρπισε τον θάνατο σε 22 άτομα και τραυμάτισε τουλάχιστον 50.




Κι ενώ στις προηγούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, όλοι οι χρήστες του διαδικτύου ανέβαζαν φωτογραφίες με την σημαία της χώρας και την λέξη «Pray for» (Προσευχηθείτε για), αυτή τη φορά μία διαφορετική εικόνα έχει κατακλύσει τα social media.


Συγκεκριμένα, οι φανς της γνωστής τραγουδίστριας έχουν προσθέσει πάνω από την γνωστή ροζ κορδέλα, η οποία είναι σύμβολο κινητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, δύο αυτιά λαγού ως ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες του Μάντσεστερ. Η εικόνα συνοδεύεται στα social media με το hashtag #PrayforManchester, το οποίο δείχνει πως άτομα απ΄όλο τον κόσμο στέλνουν τις προσευχές τους σε όλους τους τραυματίες.


Η κορδέλα στην συγκεκριμένη περίπτωση συμβολίζει την λύπη και την προσευχή για όσους ήταν εκεί την ώρα του μακελειού, ενώ τα αυτιά λαγού έχουν και αυτά την δική τους σημασία, καθώς αυτό ήταν το σύμβολο με το οποίο έγινε γνωστή η Αριάνα Γκράντε παγκοσμίως.


Η διάσημη τραγουδίστρια συνήθιζε να εμφανίζεται σε κάθε της συναυλία με δύο αυτιά λαγού στο κεφάλι, με αποτέλεσμα όλοι να την έχουν συνδέσει με αυτό.


Την ίδια ώρα, πάντως, στα social media εμφανίζονται και φωτογραφίες των ανθρώπων που αγνοούνται ακόμη μετά από την συναυλία, ενώ οι διάσημοι έχουν εκφράσει μέσω Twitter τα συλλυπητήρια τους για το τρομοκρατικό χτύπημα.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs