Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου για τις άσεμνες χειρονομίες προς φιλάθλους [εικόνες]


Σάλος έχει προκληθεί από τις άσεμνες χειρονομίες του Πάνου Καμμένου στο κολυμβητήριο του...
Λαιμού το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού για το πόλο γυναικών ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό.




Ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντέδρασε με τις παρακάτω χειρονομίες στις αποδοκιμασίες και ύβρεις προς τον ίδιο και την αδερφή του Αλεξία, η οποία είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης.

Ο ίδιος ο κ.Καμμένος μετά τον σάλο έκανε μια μικρή δήλωση στον SportFM.gr αναφέροντας «… έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».


Μάλιστα, το θέμα ξεκίνησε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω του Twitter ζητούσε εξηγήσεις από τον Υπουργό Αμυνας για τις φωτογραφίες με τις άσεμνες χειρονομίες.


Η χώρα και η εθνική ασφάλεια είναι σε κάλα χέρια...Ή μάλλον... σε καλά δάχτυλα! pic.twitter.com/0xaI9Cu7us— Nikos Romanos (@NickRomanos) 12 Μαΐου 2017


Συμπεριφορά χούλιγκαν από τον κ. Πάνο Καμμένο | Νέα Δημοκρατία https://t.co/Jn2oviAuhZ— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 12 Μαΐου 2017


Αλεξία Καμμένου: «Η αντίδραση δεν ήταν σωστή, αλλά θεωρώ πως ήταν ανθρώπινη»

Η ίδια η Αλεξία Καμμένου μιλώντας στο Sport24 σχολίασε επικριτικά τις χειρονομίες του αδερφού της, αλλά τον δικαιολόγησε ως «ανθρώπινη αντίδραση» για όσα άκουσε από τους φίλους του Ολυμπιακού.

«Απ' το πρωί έχω δει χιλιάδες σάιτ να γράφουν για τον αδερφό μου. Εγώ είμαι ένας άλλος άνθρωπος, διατηρώ χαμηλό προφίλ. Προσπαθούν να με μπλέξουν σε πράγματα που δεν με αφορούν. Εγώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Να μην με μπλέκουν σε πράγματα που δεν έχω σχέση. Νομίζω πως έχει τοποθετηθεί ο ίδιος δημόσια. Δεν έχω δει την σκηνή γιατί ήμουν στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να κοιτάζω την κερκίδα. Καλύτερα κιόλας, γιατί δεν μπαίνω σ' αυτές τις διαδικασίες. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Να μην κάνουμε την τρίχα-τριχιά επειδή έγινε μία χειρονομία. Να δούμε την ουσία. Πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημά μας, που είναι το πιο πετυχημένο στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην ξανασυμβούν επεισόδια. Οι οπαδοί να καταλάβουν πως δεν πρέπει να γίνονται επεισόδια.


Θέλω να πω ότι δεν θεωρώ πως η αντίδραση ήταν σωστή, αλλά θεωρώ πως ήταν ανθρώπινη. Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκε την ιδιότητά του, αλλά το γεγονός ότι είναι αδερφός μου. Είμαι αυτοδημιούργητη. Δεν ήρθε για να με βοηθήσει. Ήθελε απλά να δει την αδερφή του. Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Δεν έχω φοβηθεί και δεν φοβάμαι κανέναν. Ξέρω πως αν ανέβω πάνω στην εξέδρα, οι ίδιοι άνθρωποι θα μου πουν άλλα. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» είπε χαρακτηριστικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs