Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Κύπρος: 42χρονος μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο


Ένας 42χρονος με προβλήματα αλκοολισμού μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο...
χθες βράδυ στο χωριό Τριμίκλινη στη Λεμεσό της Κύπρου... 
Αστυνομικοί που πήγαν στην περιοχή μετά από παράπονα περιοίκων δεν μπόρεσαν να πείσουν τον 42χρονο να παραδοθεί και να παραδώσει το όπλο. Διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν καθώς έβριζε τους αστυνομικούς και πυροβόλησε εναντίον τους, χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα με σκοπό να τον εκφοβίσουν και ο 42χρονος οχυρώθηκε πίσω από την εκκλησία του χωριού. Κάποια στιγμή κατάφερε να διαφύγει μέσα στο σκοτάδι και τότε κλήθηκε ομάδα του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού που άρχισε την αναζήτηση του χωρίς όμως να μπορέσει να τον βρει.

Γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα ο 42χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και μετά από διαπραγματεύσεις συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης με τη κατηγορία της απόπειρας φόνου αστυνομικών.


Συλλήψεις και στη Πάφο

Σε άλλο επεισόδιο στη Πάφο συνελήφθησαν τρεις νεαροί Ουκρανοί, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου,17, 19 και 20 χρονών. Οι νεαροί κατέστρεψαν σταθμευμένο περιπολικό της αστυνομίας και κινηματογράφησαν το «κατόρθωμα» τους. Στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο facebook. Η αστυνομία τους εντόπισε λίγη ώρα αργότερα και τους συνέλαβε

Το πρωί οδηγούνται ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του, για υπόθεση που αφορά, μεταξύ άλλων, απόπειρα φόνου, μεταφορά και χρήση κυνηγετικού όπλου σε κλειστή περίοδο κυνηγίου, εξύβριση, απειλές, ρίψη πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο