Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Στην κρήτη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο Βασίλης Σφακιανάκης – Αγωνία για την οικογένεια


Έκκληση για την ανεύρεση του που αγνοείται.

Νέο θρίλερ με εξαφάνιση ανηλίκου....
αναστατώνει την Κρήτη και όχι μόνο. 
Το τελευταίο ψέμα και οι κινήσεις του 17χρονου Βασίλη Σφακιανάκη. Τι λέει στο NewsIt.gr η αδερφή του…


Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ της εξαφάνισης του 17χρονου Βασίλη Σφακιανάκη με την αγωνία της οικογένειάς του να έχει χτυπήσει κόκκινο. Η αδερφή του μιλάει στο NewsIt.gr και ζητάει από όσους γνωρίζουν στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν να ενημερώσουν την αστυνομία. Η ίδια περιγράφει το χρονικό της υπόθεσης που ξεκίνησε πριν από δύο 24ωρα: »Ο Βασίλης έφυγε από το σπίτι τον απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Έφυγε στις 18.00 επέστρεψε σπίτι μετά από λίγες ώρες και ο πατέρας μας τον ρώτησε που είχε πάει. Εκείνος απάντησε πως ήταν σε ένα φίλο του για να τον ρωτήσει κάτι. Μετά έφυγε λέγοντας πως θα πάει μία βόλτα. Τρεις ώρες αργότερα άρχισε να τον παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου αλλά δεν τον έβρισκε. Από τότε έχει εξαφανιστεί. Την τελευταία φορά μας είπε ότι θα πάει σε ένα μαγαζί φίλου του, που όμως Τετάρτη απόγευμα ήταν κλειστό. Δεν το σκεφτήκαμε όμως και ο Βασίλης έφυγε».


Όπως μας λέει η ίδια κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του, μετά από λίγες ώρες, αλλά ο αδερφός της δεν ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες: »Τα ξημερώματα της Πέμπτης σήκωσε το τηλέφωνο και απαντούσε μονολεκτικά. Λίγες ώρες αργότερα διέγραψε τη σελίδα του στο facebook. Πριν από λίγο μάθαμε ότι το βράδυ της Τετάρτης ταξίδεψε με πλοίο της ΑΝΕΚ για Αθήνα. Αυτό το μάθαμε από την αστυνομία. Φοβόμαστε ότι υπάρχει άτομο που προσπαθεί να τον απομακρύνει από την οικογένειά μας. Η Κρήτη του άρεσε και δεν υπήρχε λόγος να φύγει».

»Οι φίλοι του με ρωτούσαν αν είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Τσακωμοί υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες αλλά τα πράγματα δεν ξέφευγαν ποτέ. Φοβάμαι για τον Βασίλη και ελπίζω να είναι καλά» καταλήγει η Μαριάννα Σφακιανάκη.


Για την υπόθεση υπάρχει στενή συνεργασία αστυνομικών από την Κρήτη με συναδέλφους τους από την Αθήνα, που αξιολογούν πληροφορίες σε μια προσπάθεια να ξεδιαλύνουν το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση…
newsit.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs