Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Μιλάνε όλοι, μιλάει κι ο Πάγκαλος για «Βλάκες υπουργούς»...


Απίστευτο παραλήρημα του Θεόδωρου Πάγκαλου σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM»....
Έκανε λόγο για ψυχοπάθεια των κυβερνητικών στελεχών, ζήτησε να «φύγει το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ενώ αποκάλεσε όλους τους υπουργούς «βλάκες»....

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στην κυβέρνηση εξαπέλυσε με συνέντευξη του ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος. 

Ο κ. Πάγκαλος είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», υποστήριξε πως «όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί», ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών. 

Εν συνεχεία επιτέθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο τύπο», ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος…». 

Ανέφερε πως θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει. Ο πρώην υπουργός δεν παρέλειψε να εξαπολύσει προσωπικλή επίθεση και στην Φώφη Γεννηματά υποστηρίζοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης. Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs