Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Κέιτ και Γουίλιαμ: Το τρυφερό τετ α τετ και το ατύχημα πάνω στην άμαξα


Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας μπορεί να ζουν μια αξιοζήλευτη ζωή μέσα στη...
χλιδή και τον πλούτο, κάνοντας κοσμικές εμφανίσεις και ταξίδια, ωστόσο μην νομίζετε ότι όλα είναι ρόδινα.




Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί που καθορίζουν το πώς φαίρονται, το πώς κινούνται, το τι λένε, το τι φορούν. Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν κρατιούνται ποτέ χέρι χέρι σε δημόσιες εμφανίσεις τους, ούτε αγγίζουν ο ένας τον άλλο. Αυτό οφείλεται τόσο στην εθιμοτυπία και το βασιλικό πρωτόκολλο που εμποδίζει το ζευγάρι να επιδίδεται σε χειραψίες και δημόσια τρυφερότητα. Παράλληλα, θα ήταν αντιεπαγγελματικό εν ώρα δουλειάς να κρατιούνται χέρι - χέρι. 

Χθες, το ζευγάρι βρέθηκε στο Royal Ascot 2017, όπου η Κέιτ έκανε μια ακόμα αψεγάδιαστη εμφάνιση.

To περίφημο Royal Ascot είναι ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός, στενά συνδεδεμένο με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, που παραδοσιακά συνδέεται με τα καπέλα των γυναικών. Κάθε χρόνο οι παρευρισκόμενες συναγωνίζονται για το ποια θα κερδίσει τη μάχη της πρωτοτυπίας φορώντας τα πιο εξωφρενικά καπέλα, και κάθε χρόνο η Κέιτ αποδεικνύει ότι καμία σχέση δεν έχει με τη φήμη που έχουν οι Βρετανίδες για την κακή σχέση τους με το στιλ. 

Η Κέιτ φόρεσε ένα εκπληκτικό δαντελένιο φόρεμα Alexander McQueen και έκλεψε τις εντυπώσεις στα λευκά συνδυάζοντας το ντύσιμο με κομψό λευκό καπέλο, ενώ οι γόβες και το τσαντάκι της ήταν σε nude απόχρωση.


Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ και οι δυο τους θα μπορούσαμε να πούμε ότι «έσπασαν το πρωτόκολλο» και είχαν κάποιες τρυφερές στιγμές που απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους. 





Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόσμενα περιστατικά, όταν κατά τη διάρκεια της επιβίβασής τους στην άμαξα, η Κέιτ ήρθε πιο κοντά με την κοντέσσα του Ουέσσεξ Σόφι, η οποία παραπάτησε και έπεσε πάνω στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ. 

Φυσικά η Κέιτ αντιμετώπισε το περιστατικό με το χιούμορ που την διακρίνει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο