Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ποιους εκνεύρισε ο Σπαλιάρας και έφυγε από το παιχνίδι;


Όσοι ξέρουν έστω και λίγο από κάμερες, γνωρίζουν καλά ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν το άτομο που ...
έπαιξε με τις κάμερες καλύτερα από όλους, με την εικόνα του καλού παιδιού να κερδίζει περισσότερο από όσο το αγωνιστικό κομμάτι του.




Οπότε, μόλις ένιωσε κάπως ασφαλής, άφησε λίγο τον εαυτό του ελεύθερο να εκφράζεται και απέκτησε και ένα στόχο: τον Αναγνωστόπουλο που πίστευε ότι είναι λιγότερο δημοφιλής από αυτόν. Μπορεί ο Ντάνος να είναι πολύ ψηλά στη λίστα δημοφιλίας με όλη τη Σκιάθο να ετοιμάζει λαϊκές γιορτές, όταν όλοι οι άλλοι αναρωτιούνται για την κατάταξή τους στη λίστα και είναι φυσικό ο Αναγνωστόπουλος να πίστευε ότι ήταν λιγότερο δημοφιλής από τον Σπαλιάρα.

Η πρώτη μεγάλη ψηφοφορία του κοινού απέδειξε ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός, μπορεί να συμπαθεί τον Σπαλιάρα και τις δηλώσεις του ή τις πλάκες του αλλά μπορεί να ξεχωρίσει τους αθλητές και αυτούς που έχουν καλύτερη αθλητική συμπεριφορά. Επίσης η συμπεριφορά του Σπαλιάρα και ο ρόλος του και από εδώ και από εκεί εκνεύρισε πολύ κόσμο.

Τις τελευταίες μέρες με τις φήμες να είναι εναντίον του Αναγνωστόπουλου «ότι αποχώρησε και δε χαιρέτησε τον Ντάνο» και μια συστηματική προσπάθεια να αποδομηθεί εντελώς ο χαρακτήρας ενός παίκτη που παθιάζεται και εκνευρίζεται στο παιχνίδι και δε διστάζει να το κάνει φανερά με όλο το κόστος, όλοι περίμεναν στους δέκτες να δουν το αποτέλεσμα υπέρ του Σπαλιάρα.

Ήδη ο αγώνας είχε φανερώσει πολλά. Ξαφνικά ο διωγμένος από τους Διάσημους Σπαλιάρας που έλεγε όταν έπαιζε κάποιος με τον Ντάνο «σφάξτον», να γίνεται φίλος με τον Αγγελόπουλο και μάλιστα να του δίνει και οδηγίες στο παιχνίδι. Ενώ οι τρεις Βασσάλος, Αναγνωστόπουλος και Μάριος ενώ παίζουν ατομικά δείχνουν ότι είναι μαζί μια δεμένη ομάδα και ποτέ δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα, ο Σπαλιάρας κάνει μια κίνηση κατ ουσίαν εχθρική, φανερώνοντας τον χαρακτήρα του. Τη στιγμή που οι παίκτες σημαδεύουν τα τουβλάκια ακούγεται ο Σπαλιάρας να φωνάζει στον Ντάνο «πιο χαμηλά» και να συνεχίζει να δίνει οδηγίες, ενώ ο Μάριος δίπλα, που δε το θεωρεί σωστό του λέει «σςςςς».

Υποστηρίζει λοιπόν τον Ντάνο, ενώ θα μπορούσε να μην κάνει τον «κόουτς», ο παίκτης ούτως ή άλλως δεν είχε ανάγκη. Ο Αναγνωστόπουλος δε μασάει τα λόγια του και του το λέει στα μούτρα.

Επόμενη έκπληξη η τοποθέτηση του Σπαλιάρα στο Συμβούλιο που αντί να μιλήσει για τους συμπαίκτες του, προτίμησε να πλέξει το εγκώμιο του Ντάνου που φυσικά τον ψηφίζει για να ανταποδώσει το κοπλιμέντο αλλά και στρατηγικά. Έχοντας αντίπαλο τον Σπαλιάρα ο τελικός μπορεί να μοιάζει και περίπατος.

Ο Αναγνωστόπουλος ακούει τον Σάκη Τανιμανίδη άψογο και εξαιρετικό όπως όταν ανακοινώνει τα δύσκολα αποτελέσματα να λέει το όνομα του Σπαλιάρα με τον Αναγνωστόπουλο να ξεσπάει σε κλάματα από την ένταση και τους παίκτες να έχουν μείνει κόκκαλο. Μετά από μια μεγάλη στιγμή αμηχανίας ο Σπαλιάρας ομολογεί ότι ο Κώστας άξιζε να πάει στον ημιτελικό και ότι και αυτός και ο Βασσάλος είναι καλύτεροι παίκτες. Αποχαιρετιούνται με αγκαλιές , αλλά ο Σπαλιάρας πρέπει να είναι ευγνώμων γιατί η λίστα δημοφιλίας τον πήγε πολύ μακρύτερα από αυτό που άξιζε. Ο αποψινός ημιτελικός ανάμεσα σε τέσσερις πολύ καλούς αγωνιστικά παίκτες θα είναι ένα αληθινό θρίλερ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs