Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις: Τελικά δεν σκότωσαν τον Αμερικανό για μία selfie - Τι λέει ο φίλος του


Νεά στοιχεία αποκάλυψε ο φίλος του 22χρονου θύματος στο CBS…
Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα και ένας άλλος φίλος του έβαλαν τα ποτά τους σε λάθος τραπέζι. 
Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το εν ψυχρώ έγκλημα στο Λαγανά της Ζακύνθου, όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, χτυπημένος από μπράβους στη μέση του δρόμου, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του. Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι όλα έγιναν για μία selfie που έβγαλε το θύμα με μία σερβιτόρα του μαγαζιού όπου διασκέδαζε. Τώρα ένας αυτόπτης μάρτυρας του άγριου σκηνικού που οδήγησε στον θάνατο του Bakari Henderson δίνει μία άλλη διάσταση στη δολοφονία. 

Συγκεκριμένα μιλώντας στο CBS ο Astrid Von Ehren-McCray, φίλος του 22χρονου, ξεκαθάρισε πως αιτία του καβγά δεν ήταν η selfie με τη σερβιτόρα του καταστήματος αλλά ένας άλλος ασήμαντος λόγος. 

Σύμφωνα με τον ίδιο που ήταν παρών στη δολοφονία του ίδιου του του φίλου από τους μπράβους, όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα και ένας άλλος φίλος τους έβαλαν τα ποτά τους σε λάθος τραπέζι. Τότε δύο από τους συλληφθέντες άρπαξαν τα μπουκάλια μπύρας και αφού τα χτύπησαν πάνω στο τραπέζι σπάζοντάς τα, στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Bakari. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά... Ο νεαρός χτυπήθηκε τόσο που έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Παρόλα αυτά εκείνοι απτόητοι συνέχισαν να τον χτυπούν αποτελειώνοντάς τον. 


Στον ανακριτή σήμερα οι δράστες 

Την ίδια ώρα στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δράστες του άγριου εγκλήματος με θύμα τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα Bakari Henderson.

Στους οκτώ συλληφθέντες - ένας Έλληνας και επτά Σέρβοι - η Εισαγγελέας απήγγειλε την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνουν μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούν στον Ανακριτή.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Henderson αρνούνται ότι προκάλεσαν τον θάνατο του 22χρονου και ετοιμάζουν τις απολογίες τους.

Ο Έλληνας μπάρμαν που συνελήφθη υποστήριξε ότι πήρε μέρος στη φονική συμπλοκή αλλά όπως είπε δεν σκότωσε εκείνος τον Bakari Jaward Henderson. «Ναι τον χτύπησα αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω. Είδα το περιστατικό της συμπλοκής με τον συνάδελφό μου και έτρεξα να βοηθήσω». 

Ο πορτιέρης που επίσης κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα υποστηρίζει πως δεν χτύπησε καμία φορά το θύμα. «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο», είπε στους αστυνομικούς. 

Οι υπόλοιποι 6 Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικοακουστικό υλικό τους διαψεύδει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs