Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Βραζιλία: Φορτηγάκι χτυπά μοτοσικλετιστή και αυτός διασώζεται με μώλωπες - Ο μοτοσικλετιστής έπεσε σε ρόδες μικρού φορτηγού!


Ο 42χρονος Ζοσικλέου Ροντρίγκεζ πήγαινε αμέριμνος στη δουλειά του στην πόλη Καμπίνο Γκράντε της Βραζιλίας. ...
Ξαφνικά έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. 
Όμως λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει σύρθηκε μαζί με τη μοτοσικλέτα του κάτω από τις ρόδες ενός μικρού φορτηγού.

Αν και ο οδηγός του οχήματος πάτησε φρένο, παρόλα αυτά δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει άμεσα το φορτηγάκι. Σαν από θαύμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας τη γλίτωσε μόνο με μερικούς μώλωπες αν και είδε τον χάρο με τα μάτια του. Οι αυτόπτες μάρτυρες που έτρεξαν κοντά, τον αναζητούσαν κάτω από το φορτηγάκι ενώ αυτός είχε βγει από την άλλη πλευρά του οχήματος.

«Όταν άρχισα να γλιστράω κάτω από το φορτηγάκι τότε είπα "αυτό είναι. Πέθανα. Δεν πρόκειται να γλιτώσω"» είπε ο 42χρονος αποκαλύπτοντας τι πέρασε από το μυαλό του εκείνη τη στιγμή.

Σοκαρισμένος δήλωσε από την πλευρά του ο οδηγός του μικρού φορτηγού, ο 28χρονος Μίκαελ Ενρίκε, ο οποίος επέστρεφε από παράδοση οικοδομικών υλικών. «Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Πίστεψα ότι τον είχα σκοτώσει. Δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί κάποιος να επιζήσει αν τον παρασύρει ένα αυτοκίνητο, πολύ περισσότερο να σηκωθεί όρθιος σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό» δήλωσε ο Ενρίκε σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs