Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Το δώρο του Kanye στην Kim Kardashian έμοιαζε φτωχικό... μέχρι που είδε προσεκτικότερα το κουτί


Μόνο να φανταστούμε μπορούμε την έκπληξη της Kim Kardashian όταν άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο δώρο ...
του Kanye West. 




Στο κουτί περιλαμβάνονταν ένα κουκλάκι Μίκι Μάους, ένα ζευγάρι ακουστικά της Apple, ένα ζευγάρι κάλτσες Adidas και κουπούνια για τις σειρές και τις ταινίες του Netflix και της Disney αντίστοιχα.


Σίγουρα αυτά δεν είναι τα δώρα που θα περίμενε από τον καλό της. Πριν όμως προλάβει να του βάλει τις φωνές η γνωστή τηλεπερσόνα πρόσεξε κάτι στον πάτο του κουτιού, αφού είχε βγάλει τα διάφορα μικροδωράκια.


Κάτω κάτω βρίσκονταν κάποια χαρτιά, και συγκεκριμένα μετοχές αξίας μερικών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Ο διάσημος μουσικός έκανε δώρο στην Kim 920 μετοχές της Walt Disney Company αξίας 100.000 δολαρίων, 995 μετοχές της Adidas με αξία 168.500 δολάρια και μετοχές της Apple, του Netflix και της Αmazon. Διόλου τυχαία δεν ήταν λοιπόν η επιλογή των δώρων που υπήρχαν πάνω από τις μετοχές.


Aν και για τις τρεις τελευταίες εταιρίες δεν αναφέρεται η αξία των μετοχών, το περιοδικό People εκτιμά πως η συνολική αξία του δώρου ξεπερνά τα 400.000 δολάρια.


Η Kim Kardashian δεν παρέλλειψε να ανεβάσει στο instagram φωτογραφίες με το περιεχόμενο του δώρου της, με τη λεζάντα "Best Husband Alert"

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs