Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Κορίτσια μην φοβάστε να αγκαλιάσετε τη μοναξιά σας: Η Λένα, μια γυναίκα αγανακτισμένη από τους άντρες, συμβουλεύει


Καλησπέρα

Διαβάζω εδώ και καιρό την σελίδα σας και ειλικρινά μου έχετε ανεβάσει πολυ τη διάθεση. ...
Ονομαζομαι Λένα, είμαι 36 χρόνων και ελεύθερη από επιλογή μιας και οι σχέσεις μου ήταν πάρε την μία και βάρα την άλλη. Ο λόγος, που σας γράφω είναι ο εξής: κορίτσια, μην τρομάζετε, που είμαστε μόνες, μην φοβάστε να αγαπήσετε και να αγκαλιάσετε τη μοναξιά σας, ίσως να είναι καλύτερα απ’ το να είσαι με το λάθος άνθρωπο και να χτυπιέσαι.

Φέτος θα περάσω τις γιορτές μόνη μου, άλλωστε και πέρυσι, που ήμουν σε σχέση, πάλι μόνη μου ήμουν. Δεν μου αρέσει να καίγομαι, σαφώς και υπάρχουν στιγμές, που λυγίζω, αλλά σηκώνομαι. Δεν αξίζει να γυρνάμε σε σχέσεις, που δεν άξιζαν από την αρχή. Να θυμάστε, ότι όλα από την αρχή φαίνονται, εμείς εθελοτυφλούμε και δεν δεχόμαστε, ότι έτσι είναι. Καβάτζα δεν θα γίνω κανενός, ούτε θα με παίρνεις τηλέφωνο, όταν μπορείς εσύ και όταν θες. Η υπομονή τελείωσε και μαζί με αυτή και εσύ. Αρκετά ασχολήθηκα, δεν αξίζεις.

Αν άξιζες θα ήσουν εδώ, αν μ’ αγαπούσες, όπως λες, θα ήσουν εδώ, αν ήξερες, τί θα πει πόνος, δεν θα με πλήγωνες. Φυσικά δεν είναι εντάξει όλα με μια συγνώμη. Αν νομίζεις, ότι με γονάτισες, λάθος σου. Σηκώθηκα και είμαι οκ, υπάρχουν άνθρωποι, που μ’ αγαπάνε και με στηρίζουν. Κορίτσια, είμαστε πολλές αυτές, που τα περάσαμε, σηκώνουμε κεφάλι και συνεχίζουμε. Οι γιορτές, που έρχονται, μπορεί να με βρουν μόνη, αλλά τουλάχιστον θα με βρουν καλά.

Όσο για σένα, που με τη συμπεριφορά σου νόμιζες, ότι δεν θα επιζήσω, να σου πω, ότι είμαι καλά, πραγματικά καλά. Εσύ συναισθηματικά ανώριμε, κοίτα να είσαι καλά, γιατί όσες κοπέλες και να αλλάξεις, όσα κρεβάτια κι αν αλλάξεις, στα ίδια θα παραμείνεις μόνος και με κατάθλιψη.

Αν θεωρείς, ότι βάζοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο με την τωρινή σου κοπέλα, κάνεις κάτι, ότι είσαι δηλαδή ευτυχισμένος, αστο, δεν πείθεις κανέναν. Η θλίψη στα μάτια σου φαίνεται, δεν πείθεις.

Κορίτσια είμαστε πολλές και ενωμένες, μην ανησυχείτε, που θα είμαστε μόνες, τουλάχιστον θα είμαστε καλά. Τομάρι, όσες φωτογραφίες και αν σηκώσεις, ευτυχισμένος δεν θα γίνεις ποτέ και να θυμάσαι κάτι. Όπως μου συμπεριφέρθηκες, θα σου συμπεριφερθούν. Να θυμάσαι, ότι η ζωή ρόδα είναι και γυρίζει, όλα γυρνάνε.

Είμαι και θα είμαι καλά για τον καθένα, υπάρχει κάτι εκεί έξω και να θυμάστε κορίτσια, ο καλός Θεός ξέρει, τί κάνει όλα, για κάποιο λόγο γίνονται.

Λένα

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs