Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Γρεβενά: Έκλεψε κάρτα και αργότερα έβαλε βενζίνη τρεις φορές


Μια 28χρονη που διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της πόλης έπεσε θύμα κλοπής ενός 30χρονου Έλληνα...
, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ο 30χρονος πήρε 40 ευρώ και την χρεωστική της κάρτα μέσα από το μπουφάν.




Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, την τρίτη φορά έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας νεαρός που έβαλε τρεις φορές βενζίνη από το ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων, χρησιμοποιώντας την κάρτα που είχε κλέψει από μια γυναίκα στα Γρεβενά.

Ο 30χρονος Έλληνας κατάφερε να «βουτήξει» 40 ευρώ και την χρεωστική της κάρτα μέσα από το μπουφάν μιας 28χρονης που διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Με τη συγκεκριμένη κάρτα πήγε τρεις φορές στο ίδιο (!) βενζινάδικο και έβαζε σταδιακά καύσιμα αξίας μικρότερης των 25 ευρώ, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το ΡΙΝ.

Όταν πια είχε κάνει τρεις συναλλαγές συνολικού ύψους 65 ευρώ, οι αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για την κλοπή διαπίστωσαν σε ποιο πρατήριο υγρών καυσίμων πήγαινε ο δράστης κι έτσι δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs