Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Όταν ο Eminem έστειλε διαμαντένια sεx toys στον Elton John - Πως αφηγείται την ιστορία ο ίδιος ο Sir Elton


Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο μεγάλος Elton John αποκάλυψε ότι ο Eminem κάποτε του έκανε δώρο...
sεx toys με διαμάντια. Και ο λόγος ήταν η υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης του Elton με τον David Furnish.
Η απίθανη φιλία των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε το 2001, όταν ο Elton John ερμήνευσε μαζί του το «Stan» με τον Eminem στα Grammy του 2001. Ήταν η εποχή που ο Eminem είχε κατηγορηθεί για ομοφοβικούς στίχους και το ντουέτο με τον Elton ήταν κάτι σαν επισφράγιση της "αθωότητάς του".

Μιλώντας στην εκπομπή του Graham Norton, o Elton John, μίλησε για τη φιλία τους και αποκάλυψε ότι ο ράπερ του είχε δώσει το ερwτικό δώρο ευχαριστώντας τον παράλληλα για την προσωπική τους συνεργασία. «Κατηγορήθηκε ότι ήταν ομοφοβικός από τόσους πολλούς ανθρώπους λόγω των στίχων του, κάτι που πιστεύω ότι ήταν ανοησία», εξήγησε ο Sir Elton. «Βγήκα και υποστήριξα πως δεν είναι ομοφοβικός και εμφανίστηκα μαζί του στα Grammys», πρόσθεσε το καλλιτέχνης.

«Γίναμε φίλοι. Από τότε είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είναι ένας καταπληκτικός τύπος», συνέχισε. "Τον λατρεύω απλά ... Όταν ο David [Furnish] και εγώ κάναμε το σύμφωνο έλαβα αυτό το πακέτο από την Eminem. Δείχνει πως δεν είναι ομοφοβικός! Είχε δύο cοck rings με διαμάντια σε βελούδινα μαξιλάρια. Πρέπει να σας πω ωστόσο πως έχουν παραμείνει αχρησιμοποίητα!», ξεκαθάρισε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs