Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Nomads: Σήμερα το αγώνισμα της ατομικής επικράτειας (φωτό)


Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής επικράτειας. Ο νικητής ...
του αγωνίσματος θα κερδίσει τη διαμονή του για αυτή την εβδομάδα στη βίλα του Nomads μαζί με έναν ακόμα συμπαίκτη της επιλογής του.
 Οι υπόλοιποι νομάδες θα μείνουν στην παραλία.

Στο σημερινό παιχνίδι για την ατομική επικράτεια, οι παίκτες θα παίξουν ανά τρία ζευγάρια και μια τριάδα, μετά από κλήρωση. Ξεκινώντας θα πρέπει να περάσουν το πολύζυγο και να πάρουν το πρώτο κλειδί που θα κρέμεται στο τέλος.

Στη συνέχεια θα πρέπει να βγάλουν το ξύλινο πλαίσιο που βρίσκεται περασμένο στον κορμό και περιστρέφοντάς το, να το βγάλουν από τον κορμό και να πάρουν το 2ο κλειδί. Προχωρώντας παρακάτω, θα πρέπει να περάσουν μέσα από το ξύλινο τούνελ και στην έξοδο θα βρουν το 3ο κλειδί. 

Ένα μόνο από τα κλειδιά που θα έχουν μαζέψει θα ανοίξει το μπαούλο που θα βρουν μπροστά τους. Αφού ανοίξουν το μπαούλο, θα πρέπει να πάρουν τα σακιά τα οποία θα πρέπει να τοποθετήσουν στην άκρη της τραμπάλας που βρίσκεται στον τερματισμό.

Με το πόδι τους θα πρέπει να κατεβάσουν με δύναμη την τραμπάλα, ώστε το σακί να πεταχτεί και να προσγειωθεί επάνω στο τραπέζι. Εκείνος που θα καταφέρει να ρίξει επάνω στο τραπέζι πρώτος τα 3 σακιά θα είναι ο νικητής του γύρου.

Από τα τρία ζευγάρια και την τριάδα που θα παίξουν, θα προκύψουν 4 νικητές και θα παίξουν ανά δυο σε δυο ημιτελικούς. Οι δυο νικητές από τους ημιτελικούς θα αγωνιστούν στον τελικό και εκείνος που θα κερδίσει θα πάρει την ατομική επικράτεια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs