Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Οι Λέικερς τίμησαν τον Κόμπε Μπράιαντ και αυτός τους ευχαρίστησε απαγγέλοντας Καβάφη (Video)


Οι Λέικερς απέσυραν τις δύο φανέλες που φόρεσε ο Κόμπε Μπράιαντ (το Νο8 και το Νο24)...
, με τον Αμερικανό να παίρνει το μικρόφωνο και να χρησιμοποιεί μέχρι και τον Καβάφη ως αναφορά!





"Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τον σπουδαιότερο που φόρεσε ποτέ αυτή τη φανέλα. Για 20 χρόνια μας τρέλανε, μας έκανε να ξύνουμε το κεφάλι μας για αυτό που είδαμε και ήμασταν μάρτυρες όσων έκανε, αφού μας έδωσε 5 πρωταθλήματα. Μας έδωσες 3 πρωταθλήματα με το Νο8 και 2 πρωταθλήματα με το Νο24" δήλωσε αρχικά ο Magic, ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο, για να συμπληρώσει:" Είμαστε ευλογημένοι που είχαμε αυτό τον άνθρωπο να φοράει την φανέλα της ομάδας. Του άρεσε η τελειότητα, η θέλησή του να κερδίζει ήταν μοναδική και για αυτό αποσύρουμε και τις δυο φανέλες του. Ελπίζω να γράψατε κάθε παιχνίδι του, επειδή δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Kobe Bryant. Kobe o Jerry West με πήρε τηλέφωνο μετά το δοκιμαστικό σου για το draft και μου ειπε ότι είδε το καλύτερο δοκιμαστικό που έχει δει. Jerry είχες δίκιο, ο Kobe ήταν ο καλύτερος που έχουμε δει. Kobe σε χρειαζόμαστε τώρα. Κοιτάζοντας το κοινό βλέπω άτομα από όλες τις φυλές και ηλικίες να σε επεφημύσει. Η χώρα έχει ανάγκη να είναι ενωμένη και εσύ κατάφερες να ενώσεις μία πόλη και σε ευχαριστούμε για αυτό".



Ακολούθως τον λόγο πήρε η ιδιοκτήτης των Lakers, Jenny Buss, δήλωσε από την πλευρά της: «Ξεραμε ότι θα έρθει αυτή η μέρα και εδώ είμαστε. Σε ξέρω αρκετά καλά για να ξέρω ότι το να κρεμάσουμε τις φανέλες σου δεν ήταν το κίνητρό του. Αυτό που γιορτάζουμε ήταν το ταξίδι που μας πρόσφερες αυτά τα 20 χρόνια. Αποσύρουμε και τα 2 νούμερά σου, γιατί αν τα χωρίσεις βάσει επιτευγμάτων και οι δύο αυτοί παίκτες αξιζουν να μπουν στο Hall of Fame».  


Και στο τέλος μίλησε ο Kobe, χρησιμοποιώντας Καβάφη "σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι" είπε απευθυνόμενος στις κόρες του. «Θέλω να πω ότι σας ευχαριστώ για σήμερα. Αυτή η τελετή δεν αφορά τις φανέλες μου που αποσύρονται, αλλά τις φανέλες που ήταν ήδη εκεί πριν από την δική μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Με ενέπνευσαν να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεύτερον αφορά την κλάση αυτού του συλλόγου. Αυτή η τελετή αφορά τους φιλάθλους και τα media. Δε νομίζω να μπορείτε να καταλάβετε πόσο κοντά μου ήσασταν. Σκεφτόμουν τις προσδοκίες σας όταν δούλευα στις 5.30 το πρωί και σας ευχαριστώ για αυτό», είπε ο τεράστιος Kobe.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs